Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek milyen fehérnemű jön be egy lányon?
Figyelt kérdés
Csipke, áttetsző, pushup, francia, tanga, leopárdos, stb.
Mi a kedvenc?
2015. okt. 19. 21:51
1/18 anonim válasza:
Melltartóból csipke és áttetsző. És mellmérettől függetlenül olyan amiben nincs szivacs csak az anyag.
Bugyiból pedig a tanga :)
2/18 anonim válasza:
Csipkes minden. Melltarto az ami kenyelmes neki(lehetoleg ne push up vagy szivacsos), bugyi meg csipkes francia
3/18 anonim válasza:
Mindegy csak kerüljön le róla! :)
Egyébként bugyiból tanga és francia jön be legjobban ha látszat alapján kell dönteni :)
4/18 anonim válasza:
De ennel mar csak a semmi a jobb.
Ez az a szitu amikor a semmi tenleg tobb:)
7/18 anonim válasza:
nekem leopárdos és pushup pont nem annyira jön be, de egyébként szerintem nehéz olyan fehérneműt találni ami ne jönne be egy férfinak :)
8/18 opened paradise válasza:
Francia. A push up amúgy kinek lenne favorit?
10/18 anonim válasza:
ha szolid a csipke az bejön, az áttetsző azért jó mert takar, de mégsem :D a francia azért mert botrányosan jó formát ad a fenéknek, a tanga azért mert falatni méretű, leopárdos meg ilyesmi nekem nem jön be.
kedvenc? egy fekete combfixszel semmi sem veheti fel nálam a versenyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!