Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg fel tud állni csak attól, ha látnak egy nőt, aki tetszik nekik? 18/L
Annyi hülyeség van ezzel kapcsolatosan hogy azt sorolhatnám.
Egyrészt, ha feláll, nem jelenti azt, hogy konkrétan fel vagyok izgulva, mert ha pl. nem verem ki 1 napig, akkor önmagától is feláll, miközben mondjuk a nagyanyám levesére gondolok.
Másrészt, ha meglátok egy nőt, ott lehet a szexuális kisugárzása is olyan hogy felálljon, vagy szimplán lehet szexi és csinos - ez nem egyenlő feltétlen a merevséggel, de itt is lehetséges.
Ha szimplán fantáziálok buszon és úgy áll fel, akkor nem erre meg arra a csajra a buszon áll fel, hanem a képzeletemre.
Ha szerelmes vagyok, akkor elég csak ott lenni a közelében, szintén nem kell szexuális dolgokra gondolni, egyszerűen csak az a "haspillangó" felállítja a farkamat is. Tudod, mikor pillangók vannak a hasadban és fel, le áramlik, hatással van a cerkára is.
Szóval ha meglátsz egy férfit, merev farokkal és esetleg rádnéz, ebből még talán mindegyik opció a fent soroltak közül lehetséges. Én múltkor szexeltem egy baromi jót, majd másnap a buszon eszembe jutott, valahogy pont egy csajt stíröltem, de csak úgy hogy ott állt meg a szemem, mert egyébként fejben gondolkodtam az akkori tegnapi szexen, és igen felállt a farkam rendesen, de mivel a csajt "stíröltem" - legalábbis neki ez jött le, azt hitte hogy miatta. Pedig csak elbambultam.
Szóval azt utálom amikor valaki ebből von le következtetéseket, a farokmerevedés olyan mint egy női táska, ha valaki rájön a titkára, az feltétlen keressen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!