Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elhajlási engedély"? Ti hogy gondoljátok?
Kérdés, tényleg meg tudnád- e engedni neki lelkifurdalás nélkül. Hogy tudnád feldolgozni. Ha ez megy és a párod is normális mentalitású, akkor rajta. De miért nem próbáljátok ki hármasban? Akkor is lenne egy másik nő, akivel lehet.
33F
Egy korábbi "szűz lányos" kérdésnél már egyszer leírtam, hogy a szűz lányokkal az a baj, hogy hiába szeretnek, meg jó a szex, meg minden, idővel kíváncsiak lesznek arra, hogy milyen a szex fiúkkal. Na ugyanez a probléma fennáll a szűz fiúkkal is. Én ezt elég gerinctelen dolognak tartom, férfiként biztos nem mennék bele, ha a párom felhozná ezt esküvő előtt, sőt, meg is szabadulnék tőle. "Igen? Akkor menjél azt éld ki magad! Én meg keresek helyetted egy NŐT, akinek még 2015-ben is van gerince!"
28/F
Úgy gondolom, hogy aki még nem élte ki magát, az ne házasodjon!
Oké, hogy szeretitek egymást, meg minden, de ez idővel változik. Jönnek a szürke hétköznapok, ott lesznek a problémák és a vágy, hogy valaki mással is kipróbálja a szexet, mindig ott lesz benne, és ha majd mélyponton lesz a kapcsolat, akkor megvan rá az esély, hogy enged is az ilyen nemű kíváncsiságnak.
És te meg még képes is lennél asszisztálni ehhez az egészhez? Ha ezt engednéd neki, akkor te nem szereted őt igazán. Akkor csak egy biztos pont az életedben, valaki, aki garancia arra, hogy legyen egy társad és ne legyél magányos, mert ha igazán szeretnéd, akkor fel sem merülne a gondolat, hogy ilyenbe belemenj.
És ha neki meg ilyen vágyai vannak, akkor hidd el, hogy nem élte ki magát és előbb-utóbb élni akar.
És inkább éljen még most, hogy csak rólatok szól ez a dolog, mint amikor már netán gyerek-gyerekek is vannak és akkor jön rá a kíváncsiság, kiélhetnék...
Nagyon nehéz kérdés, nem mindenki nyitott erre, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy nagyon kevesen...
Csak akkor engedd, ha utána le is tudod zárni, nem rágod magad, nem kérdezősködsz, hanem megérted, és elfogadod a miérteket.
Ha erre nem vagy képes, akkor inkább ne, mert az a kapcsolat végét fogja jelenteni.
Ugyanakkor ha nem mész bele, őt fogja az ez iránti vágy felemészteni, és vagy szakít, vagy megteszi, de a hátad mögött.
Én örülnék, hogy nem a hátam mögött teszi, és beszél róla. Én engedném - de nekem utólag sem okozna problémát.
FREE F**K LICENCE
Legal permit
For all residence
No daily bag limit
Booking office:(lakhely szerint)
Egyszer megírtam neki mérgemben egy cetlire mint valami igazolvànyt,hàt nem megsértődött?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!