Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm fél hogy szívrohamo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fél hogy szívrohamot kap szex közben. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés

Szex közben (mostanában többször) egy idő után mondja hogy élvezzek el mert már nem bírja. de nem fáj neki amit csinálok, csak fél hogy leáll a szív (nincs szívbetegsége)

Meg kéne kérdezni vmi szexológustól is lehet :D

F22 L24

2015. nov. 6. 18:38
1 2
 11/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Story time: Tavaly új partnerem volt, és első szex alkalmával éreztem, hogy zsibbad a bal karom. Mit mondanak minden eü. filmben? Hogy a szívroham jele a bal kar zsibbadása (azóta tudom, hogy ez csak férfiaknál tünet, nőknél nem, de akkor tökre megijedtem) aztán elkezdett görcsölni a kezem, beijedtem, úgyhogy a pasit kb sivalkodva rúgtam le magamról, hogy nekem most szívrohamom van. Nem volt. A pasi orvos volt, egyébként, miután lehiggadtunk, elmondtam neki, mi volt a gond, azt állapítottuk meg, hogy valószínűleg elég furán vagyok beidegződve.

(Amúgy biztos lehetséges a szívroham, de nem valószínű, hogy egy 24 éves egészséges lánynál fog előfordulni)

2015. nov. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!