Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti pasik! Ti lefeküdnétek egy 16-18 éves csajjal?
Figyelt kérdés
Csak őszintén :)2015. nov. 6. 14:11
22/22 anonim válasza:
Én immáron 3 hónapja heti rendszerességgel szexelek egy 39 éves férfival,17 vagyok. Nagyon jól működik köztünk a dolog. A szexuális érettség,nyitottság nem függ szerintem sem kortól (azert nyilvan nem 13 evesekre gondolok),sem attól hany partneren van tul az ember. Lehet hogy valaki a századikon van túl,meg is rossz a ágyban. 17 eves korom ellenére tudtam,tudok újdonságot mutatni egy 39 eves férfinak! Ő is megmondta,hogy eddig lepipaltam simán felnőtt nőket az ágyban. Nem magamat akarom ezzel fényezni,csak egy előző válaszra akartam reagálni. Kozel sem biztos hogy egy ilyen idős lány ne vallalna be dolgokat,amatőr lenne. Személyiség függő. Lehet egy 17 eves lany szexuálisan nyitott,túlfűtött,lehet jó az ágyban,míg egy felnőtt nőről a kora ellenére nem biztos hogy ez elmondható ,mert egyszerűen nem olyan beállítottságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!