Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti pasik! Ti lefeküdnétek egy 16-18 éves csajjal?
Igen.
Persze azért nézzen ki úgy, hogy legyen rá merevedésem. Egy csúnya, kövér fiatal lánnyal, aki nem tetszik, nyilván nem.
Igen, 38/F
Amikor fiatal voltam, még az idősebb nők tetszettek. Most meg már a fiatalok (is) :-)
Az olyan 18 körüli lány viszont kevés, akivel tényleg egy hullámhosszon tudnék lenni. Ez viszont fontos lenne egy kapcsolathoz. SZóval a válasz alapvetően "igen" a szexre, de egy kapcsolat kevésbé valószínű, még ha nem is lehetetlen.
Én biztos, hogy nem.
Lehet fiatalos, feszesebb, de nekem olyan szexuális érettségre, vadságra, picit keményebb szexre van szükségem amit egy ilyen fiatal lány szinte biztos, hogy nem tud megadni, vagy nem élvezné.
Ha nem lenne párocskám, vagy nagyon eltekerné a fejem, azt hiszem igen. 18 jöhetne, de a 16 az még túl fiatal.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!