Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fáj a behatolás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj a behatolás?

Figyelt kérdés
9 éve élek szexuális életet, a párommal 4 éve, de a mai napig fáj, amikor berakja, az a pillanat, mindig nagyon lassan kell elsőre, mert fáj, olyan, mintha nem akarna bemenni, pedig nagyon nagyon nedvesedek, ezzel nincs baj egyáltalán, utána 1-2 pillanat múlva oké, és mehet durván akárhogy már nem fáj, csak az első 1-2 pillanat. Ez miért van?
2015. nov. 6. 12:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ahogy utánaolvastam igen.

"De mit tehetsz, ha enyhe formáját kezded magadon észrevenni?

Az enyhe alatt értsük azt, hogy ha megy is, nehezebben megy a behatolás (fáj, súrlódik, kellemetlen). Érzed, hogy kicsit görcsbe rándulsz, de nem áll fenn az aktus teljes megakadályozása."

Lehetséges, hogy erről van szó, a tünetei alapján igaz rám, és a kiváltó okok miatt is találtam olyat, ami rám 100%-ban igaz.

2015. nov. 6. 13:07
 12/13 A kérdező kommentje:

"Több fokozata ismert:

1. Enyhe: a beteg képes tampont használni, de a hímvessző behatoláskor fájdalmat okoz."

2015. nov. 6. 13:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Nektek. Azt hiszem biztos vagyok benne, hogy ez a vaginizmusnak valami enyhe formája, tudom mostmár azt is, hogy miért nem merek magamnak is felnyúlni, csak nagyon félve.

És tudom is, hogy miért alakult ez ki bennem. Sosem gondoltam, hogy vannak dolgok, amik ennyire rányomhatják az ember hosszútávú életére a nyomukat.

Köszi mégegyszer, mostmár csak meg kell oldani a gondot, de mivel nálam szerintem elég enyhe a dolog, remélem könnyen fog menni :)

2015. nov. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!