Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El lehet fogadni, ha a szerető...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet fogadni, ha a szeretőnek nincs kedve a szexhez?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, és már kb. fél éve tart a viszony. Azt hittem, ez frankó lesz, mert minden jel arra mutatott, hogy végre kifogtam egy hozzám hasonlóan szexcentrikus csókát, aki nem túl jóképű, kicsit egyszerű és nem olyan szép a fütyije sem, így hálistennek véletlenül sem zúgtam bele, de akivel a szex jó volt és rendszeres, meg azt éreztem, hogy mindig kellek neki, ami az egómnak nagyon jó érzés volt. Főleg úgy, hogy ezt eddig így sose éltem meg, sok visszautasításban volt részem párkapcsolatokban, pedig ritka mint a fehér holló, hogy direkt rányomulok a pasira, hogy dugjunk.

Én elhatároztam, hogy ha visszautasítana ez az ember is, amikor jó lenne egy kis romantika, akkor kihajítom! Na most múltkor megtörtént ez, kértem, hogy dugjunk, de ő azt mondta, hogy ideges meg fáradt, úgyhogy inkább most ne. Sóhajtottam, beszóltam neki valamit, és mondtam neki, hogy akkor nem akarok aznap már többet beszélgetni és leléptem. Pedig a talit sem én kezdeményeztem.

Azóta ez jár a fejemben. Hiszen természetesen amikor ő akarja a szexet, nem volt még soha, hogy visszautasítottam, még akkor sem, ha nem volt olyan hatalmas kedvem, hiszen tudom, hogy ezért vagyunk mi együtt ilyen formában. Én nem érezném korrektnek, hogy ott vagyok, találkozok vele, felkészül hogy lesz valami, és én otthagyom, mert "ideges" vagyok. Az a minimum, hogy kielégítem.

Most nem tudom, mi legyen. Még nem dobtam ki, de úgy érzem, elárult, és már soha nem tudok vele úgy viselkedni, mint régen. Az utolsó reményem is elszállt, hiszen még ez a szerencsétlen is visszautasított. Eddig is rohadtul nem szerettem szexet kezdeményezni, de valahol kezdtem reménykedni, hogy ennél a férfinál lehetek önmagam, elmondhatom a vágyaimat, és viszonozzák, mert eddig így működött, és ez olyan jó volt, hogy cserébe még a lelki nyavalyáit is meghallgattam, ha láttam rajta, hogy szeretné elmondani.

Ezt nem tudom, hogy megértitek-e, de nagyon rossz most, mert azt hiszem, azért nem akarom igazából kidobni elhatározásom ellenére, mert nagyon meggyőző volt, jó nőnek éreztem magam mellette... eddig. Szerintetek ez csak rosszabb lesz, és érdemes már most véget vetni? Vagy egy alkalmat el lehet nézni, és mondjam meg neki, hogy a következőnél elköszönünk egymástól? Sajnos abban biztos vagyok, hogy nem fogok már tudni úgy viszonyulni hozzá ahogy eddig, most már én sem akarom mindig kielégíteni, inkább csak utálatot és megvetést érzek iránta, és már megint azt érzem, hogy nem lehetek majd igazán önmagam, és vissza kell magam fogni a szexben, és akkor meg már minek ez a szeretősdi, nem? De olyan csalódott vagyok, direkt azért mentem bele ilyen viszonyba, mert itt talán nem kell szégyellnem magam állandóan a vágyaim miatt, aztán végül mégis jön az arcul csapás. Ti mit tennétek ebben a szerencsétlen helyzetben?

#szex #szerető #elrontották a napomat #utálom a pasikat
2015. nov. 6. 05:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

"Tényleg milyen könnyű a nőknek, nekik ha nincs kedvük, akkor szophatnak, vagy kiverhetik."

Hát ha olyan balfékek ha akkor is csinálják, mikor nincs kedvük, és nem merik azt mondani, hogy bocs, most nem, az az ő bajuk!

2015. nov. 6. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, hogy minek találkozott veled, ha dugni nem akart?

Most itt pampognak, hogy jaj hát nem gépek, de ha nem akar dugni, nem találkoztak. Erről szól a szexkapcsolat.

2015. nov. 6. 09:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Lol, a szexkapcsolat nem egyenlő a szexrabszolgasággal!:D

Az a tény, hogy nincs szerelem, nem jogosít fel arra, hogy mindig meg legyél dugva, amikor csak ugy tartja kedved. A szeretőd is ember, hol van kedve hozzád, hol nincs.

És a szeretői viszony amugy sem a tartósságról szól. Az intenzív szexkapcsolatok átlagos szavatossági ideje fél év. (Ha csak ritkán tudtok találkozni, akkor ez akár évekre is elnyúlhat, de gyakori találkozással a szexuális töltet gyorsabban elég)

2015. nov. 6. 12:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen igazad van, hogy felháborodtál! A szexkapcsolatban nincs helye érzelmeknek és fáradtságnak. Romantikus, érzéki lehet, de alapjaiban csak ösztönös. Igen ha nem kefélni akar, akkor minek találkozott veled? Megbeszélni mi van a gyerekekkel, mi volt a suliban? :D

Igenis ha felhív, meg kell, hogy keféljen, ez a kapcsolatotok.

A többi fújoló válaszoló, meg ne álszenteskedjen, mert nincs igazuk.

Mondom ezt pasiként...és nekem már volt ilyen kapcsolatom. Nekem nem jött be egyébként, de sztem ne add fel :)

2015. nov. 6. 14:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Milyen nő vagy te, aki kapcsolatban nem tud szexet kezdeményezni? Sosem lépnék kapcsolatra ilyen nővel... mással bezzeg megy! Nevetséges vagy minden szinten! Most meg itt sírsz egy alkalom miatt, hogy a szeretőd épp nem állt a helyzet magaslatán és még meg is veted érte!

Szánalmas lotyó vagy!

2015. nov. 6. 17:01
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen, valószínű adok neki még egy esélyt, de azért elmondom, hogy ez így elég rossz volt, és legyen másképp legközelebb. Sokkal inkább megértettem volna, ha előre szól, hogy most nem menne. Amúgy ha azt mondja, hogy csak beszélgessünk, akkor sem hajtanám el, bármennyire is úgy tűnik, csak akkor mondja előre, és lehetőleg ne szexuális témákról beszélgessünk. Ne az, hogy gyere bébi meg tipi-tapi, és mégis fáradt. :D

Én is azt hittem, hogy ilyen esetekre ott a keze-nyelve, eddig nem tűnt olyan önző pasinak, dehát tévedtem, így jobban visszagondolva olyan még sose volt, hogy csak ő elégített volna ki, de fordítva számtalanszor, ha pl. megvolt.

Lehet, hogy gáz nő vagyok, de én azt tapasztaltam, hogy a pasik nem igazán szeretik, ha nem ők találják ki, mikor legyen szex, bármilyen romantikus híreszteléssel ellentétben. Ezért nem szeretek igazán kezdeményezni, és hát a mostani példám sem hozta meg a kedvem a további kezdeményezéshez...

2015. nov. 7. 00:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezért szeretem jobban a töltött káposztát. Az nem dob ki, ha nincs kedvem megenni...
2015. nov. 7. 09:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Maximálisan megértem Miquel érveit is :D
2015. nov. 7. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!