Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem éreztem ilyen mértékű szexuális vonzalmat, mit csináljak?
Nyáron egy buliban összejöttem(=csókolóztunk,simogattuk egymást) egy fiúval. Már akkor is éreztem, hogy ez nagyon fura volt, persze a szó legpozitívabb értelmében. Mintha érezte volna, hogy hogyan szeretném, pont annyira volt ,,durva", ami még jólesett.
Utána találkozgattunk és valami hihetetlen mértékű vonzalmat éreztem iránta, pedig nem az a kifejezetten jóképű srác, mégis van benne valami. Már attól is nedves lettem, hogyha megsimogatta a kezemet.
Nem sok kellett hozzá, hogy lefeküdjek vele, de akkor még nem-et akartam és tudtam mondani.
Én még szűz vagyok és ezért is tartottam a dologtól, mert persze én sem így képzeltem el az elsőt, stb. Nem hinném, hogy komolyabb kapcsolat lehetne a dologból, de ettől függetlenül még hihetetlenül kívánom.
Most ismerkedek egy másik fiúval, aki jóképű, rendben van a személyisége és gondolkodása. Nem akarom őt sem megbántani, de vele nem érzem azt a vonzalmat. Azóta senkinél sem éreztem azt a ,,valamit".
El fog múlni idővel?
Köszönöm a segítséget!
19L
Ha az új fiúval még csak ismerkedtek, nem volt csók, simi, stb., akkor ne aggódj emiatt. Amint a dolgok izgalmasabbá válnak, megszereted, őt is kívánni fogod.
Ha a személyisége nem vonz, unalmas, stb. nem érzel iránta mást sem, akkor elképzelhető persze, hogy jobb véget vetni a dolognak, de szerintem ne kapkodd el.
19 éves lány és szűz. Vannak még rendes lányok látom. :)
Valószínűleg közre játszott a kémia is. Ha igazán szerelmes leszel, akkor újra fel lángol majd ez az érzés. Csak akkor már a párod irányába. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves Utolsó! Miért sajnálod őket?
Ne foglalkozz vele kérdező. Azt a fiút nagyon kívántad, de az csak egy nyári románc volt, nyilván nem úgy akartad elveszíteni a szüzességedet. Ne aggódj, lesz más. Lehet hogy nem fogod ugyanazt a fellángolást érezni eleinte, de hidd el, abban azért benne volt hogy első ilyen élmény meg nyár van, buli van...
Ha már biztos, hogy azzal a fiúval úgysem lesz semmi, vesd bele magad az életbe, lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!