Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még sosem éreztem ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még sosem éreztem ilyen mértékű szexuális vonzalmat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nyáron egy buliban összejöttem(=csókolóztunk,simogattuk egymást) egy fiúval. Már akkor is éreztem, hogy ez nagyon fura volt, persze a szó legpozitívabb értelmében. Mintha érezte volna, hogy hogyan szeretném, pont annyira volt ,,durva", ami még jólesett.

Utána találkozgattunk és valami hihetetlen mértékű vonzalmat éreztem iránta, pedig nem az a kifejezetten jóképű srác, mégis van benne valami. Már attól is nedves lettem, hogyha megsimogatta a kezemet.

Nem sok kellett hozzá, hogy lefeküdjek vele, de akkor még nem-et akartam és tudtam mondani.

Én még szűz vagyok és ezért is tartottam a dologtól, mert persze én sem így képzeltem el az elsőt, stb. Nem hinném, hogy komolyabb kapcsolat lehetne a dologból, de ettől függetlenül még hihetetlenül kívánom.

Most ismerkedek egy másik fiúval, aki jóképű, rendben van a személyisége és gondolkodása. Nem akarom őt sem megbántani, de vele nem érzem azt a vonzalmat. Azóta senkinél sem éreztem azt a ,,valamit".

El fog múlni idővel?

Köszönöm a segítséget!

19L

2015. nov. 4. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha az új fiúval még csak ismerkedtek, nem volt csók, simi, stb., akkor ne aggódj emiatt. Amint a dolgok izgalmasabbá válnak, megszereted, őt is kívánni fogod.

Ha a személyisége nem vonz, unalmas, stb. nem érzel iránta mást sem, akkor elképzelhető persze, hogy jobb véget vetni a dolognak, de szerintem ne kapkodd el.

2015. nov. 4. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
El fog múlni. Nyugi.
2015. nov. 4. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:

19 éves lány és szűz. Vannak még rendes lányok látom. :)

Valószínűleg közre játszott a kémia is. Ha igazán szerelmes leszel, akkor újra fel lángol majd ez az érzés. Csak akkor már a párod irányába. :)

2015. nov. 4. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Szegény srácok, sajnálom aki téged akar...
2015. nov. 4. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Kedves Utolsó! Miért sajnálod őket?

2015. nov. 4. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele kérdező. Azt a fiút nagyon kívántad, de az csak egy nyári románc volt, nyilván nem úgy akartad elveszíteni a szüzességedet. Ne aggódj, lesz más. Lehet hogy nem fogod ugyanazt a fellángolást érezni eleinte, de hidd el, abban azért benne volt hogy első ilyen élmény meg nyár van, buli van...

Ha már biztos, hogy azzal a fiúval úgysem lesz semmi, vesd bele magad az életbe, lesz más.

2015. nov. 5. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!