Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha csak potencianövelővel vagyok képes szexelni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok se túl öreg se túl fiatal, 23 éves vagyok. Kapcsolatban élek viszont szexelni csak potencianövelővel tudok különben nem áll fel. Kitapasztaltam már ezt nálam, de nem tudom szervi vagy lelki oka van e. Ha beveszem a bogyót akkor nem görcsölök mert tudom hogy ott a segítség viszont ha nincs akkor kattog az agyam hogy megint csődöt mondok. Próbáltam ezt leküzdeni de képtelen vagyok nem rá gondolni. Mikor nem gondoltam rá akkor se állt fel bogyó nélkül. Mit tegyek? Valaki élt át hasonlót? Önkielégítést végzek. Szexuálpszichológus meg hasonlók nekem túl drágák.2015. nov. 4. 15:58
11/15 anonim válasza:
Voltam orvosnál. Nem ér semmit. Felírja a levitrát, erasiltont stb, ami 8 db os. Ezt feleztem. Elég volt 1 hónapig, minden 2. napi szexel. Aztán ugyanúgy nem állt fel, mint előtte. Aztán visszamegyek dokihoz és kérdi, hogy már áll? Mondom eddig igen, de most már megint nem. Írja fel megint a gyógyszert. Ugyanis ez az okokat nem szünteti meg ( a doki is tudja és kell a money nekik), csak felületi kezelést ad.
12/15 A kérdező kommentje:
és milyen dokihoz kell ezzel menni
2015. nov. 4. 17:04
14/15 anonim válasza:
Leginkább szexuálpszichológus. Szerintem ezen ketten dolgozzatok. Mond el a barátnődnek,hogy mennyire szükséged van a segítségére ebben,ne rakjon rád még +nyomást. Ne elégülj ki,ne masztizz és egy idő után meg fogsz bolondulni,hogy szexeljetek egy jót. A bogyókat meg addig nyugodtan dobd ki,ha rászoktál(mentálisan),akkor inkább így próbálnám a helyedben.:)
15/15 anonim válasza:
Cseréld le a csajt. Nagyok az elvárásai, és ezt érezteti is veled. Ebből van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!