Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányoknak arányosan nagyobb farok kell mint a kicsiknek?
"A nagyobb nőknek a méhe is nagyobb, nézd meg a köldök és fanszőrzet közti távolságot..."
Egy kövér hasas nőnél az nagyobb. AKkor neki még nagyobb a méhe?
B+ érted, hogy mit beszélsz?
Nem azt kell megnézni, hanem belül a méh nagyságát.
Ahhoz meg boncolni kéne.
Fú b+ mennyi hülye van ezen az oldalon, akik mindenféle szakképesítés nélkül puffogtatják a nagyon komolyan vett igazukat és így terjed a hülyeség. Kérdező úgy látom te már megkaptad a válaszodat és ezt jelezted is. Részemről a kérdésedhez hozzátenni többet nem tudok.
Ostoba hozzá nem értő hülyékkel meg nem vagyok hajlandó vitázni.
Akasszátok fel magatokat, de leginkább NE ÍRJATOK A SZEXUALITÁS TÉMÁBA HA FOGALMATOK SINCS AZ ALAPVETŐ BIOLÓGIÁRÓL:
Ja és van 158 cm magas 95C-s mellű lány barátom is.
Akkor ő most mutáns??? Húúú b+!
De hát miért nem olvasod végig?
It is completely understandable that men who have longer legs, big hands, and feet might have a larger penis
The correlation was small, but it was found that most of the participants who were taller did have a larger penis
results showed that penis size does correlate to the height of a man. Men who are over six feet tall are three times more likely to have a larger penis than a man of shorter stature. Also, a short man is three times less likely to have a large penis.
A chartról nem is beszélve, ami még beszédesebb.
És ÉN SEM AZT ÍRTAM HOGY MINDEN MAGAS FÉRFINAK NAGY A FARKA ÉS MINDEN ALACSONYNAK KICSI. Olvass már. Csak hogy egy magasabb férfinak esélyesen nagyobb a farka, míg egy alacsonynak esélyesen kisebb. Persze hogy vannak kivételek. De vannak tendenciák, általánosságok is.
17:
Akkor jó neked, gratulálok hozzá. És szerencsés is vagy.
Research into height and penis size has largely produced mixed results but I will show two key studies that lead me to believe there is definitely some correlation between penis size and height.
Tehát a kutatások nagyon változó eredményeket hoztak, de most két olyan tanulmányt fog nekünk a cikk szerzője prezentálni ami meggyőzte őt arról, hogy van kapcsolat. Ismétlem: a sok vegyes eredménnyel szolgáló kutatásból ő kiválasztott kettőt ami neki meggyőző és azt most prezentálja. Cseppet sem elfogult és részrehajló. Eleve több kutatás volt különböző eredményekkel és ő ebből szelektál az elképzeléseinek megfelelők közül.
Nézd alacsony és alacsony ember között is van különbség és így van ez a magasságnál is. Annyit a rengeteg, nővel való beszélgetésből is kiszűrtem, hogy a női hüvely méretének semmi köze a magassághoz, vehetsz elő tanulmányokat, menj ki a való életbe, ismerkedj nőkkel és majd eldől, milyet találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!