Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magas lányoknak arányosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas lányoknak arányosan nagyobb farok kell mint a kicsiknek?

Figyelt kérdés
Tehát ugye a 180-90-es lányok azért mindenhol hosszabbak, mint mondjuk a 150-160-asok. Így feltételezem belül is. Ez azt jelenti, hogy ugyanaz a hatás eléréséhez arányaiban (2-3 centivel) hosszabb farokra van szükségük a férfiaknak?

#méret #alacsony #magasság #farok #punci belső #punci belsőhossz
2015. nov. 4. 15:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

"A nagyobb nőknek a méhe is nagyobb, nézd meg a köldök és fanszőrzet közti távolságot..."

Egy kövér hasas nőnél az nagyobb. AKkor neki még nagyobb a méhe?

B+ érted, hogy mit beszélsz?

Nem azt kell megnézni, hanem belül a méh nagyságát.

Ahhoz meg boncolni kéne.

Fú b+ mennyi hülye van ezen az oldalon, akik mindenféle szakképesítés nélkül puffogtatják a nagyon komolyan vett igazukat és így terjed a hülyeség. Kérdező úgy látom te már megkaptad a válaszodat és ezt jelezted is. Részemről a kérdésedhez hozzátenni többet nem tudok.

Ostoba hozzá nem értő hülyékkel meg nem vagyok hajlandó vitázni.

Akasszátok fel magatokat, de leginkább NE ÍRJATOK A SZEXUALITÁS TÉMÁBA HA FOGALMATOK SINCS AZ ALAPVETŐ BIOLÓGIÁRÓL:

Ja és van 158 cm magas 95C-s mellű lány barátom is.

Akkor ő most mutáns??? Húúú b+!

2015. nov. 4. 16:36
 12/28 anonim ***** válasza:

8-9:

Rákerestem. Íme a bizonyíték linkek és diagrammok, miszerint EGY FÉRFI MINÉL MAGASABB, ANNÁL NAGYOBB A FARKA IS ÁLTALÁBAN:

[link]

[link]

Van összefüggés a kettő között.

2015. nov. 4. 17:12
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó..ezen sírok amit linkeltél nem éppen azt bizonyítja amit írsz hanem pont az ellenkezőjét:"D "People often say that men who are taller tend to have a larger penis than shorter men. While this may make sense, it isn't quite the way things go."
2015. nov. 4. 18:26
 14/28 anonim ***** válasza:
Ez szerintem badarság. Én 158 cm vagyok, a párom pénisze pedig 18-19 (számomra nagy) de imádom!
2015. nov. 5. 01:27
 15/28 anonim ***** válasza:
162 cm vagyok a 18 cm számomra ideális!
2015. nov. 5. 10:00
 16/28 anonim ***** válasza:

De hát miért nem olvasod végig?

It is completely understandable that men who have longer legs, big hands, and feet might have a larger penis

The correlation was small, but it was found that most of the participants who were taller did have a larger penis

results showed that penis size does correlate to the height of a man. Men who are over six feet tall are three times more likely to have a larger penis than a man of shorter stature. Also, a short man is three times less likely to have a large penis.

A chartról nem is beszélve, ami még beszédesebb.

És ÉN SEM AZT ÍRTAM HOGY MINDEN MAGAS FÉRFINAK NAGY A FARKA ÉS MINDEN ALACSONYNAK KICSI. Olvass már. Csak hogy egy magasabb férfinak esélyesen nagyobb a farka, míg egy alacsonynak esélyesen kisebb. Persze hogy vannak kivételek. De vannak tendenciák, általánosságok is.

2015. nov. 5. 10:12
 17/28 anonim ***** válasza:
Én 166 cm fiú vagyok és nagyobb a péniszem az átlagosnál.
2015. nov. 5. 15:53
 18/28 anonim ***** válasza:

17:

Akkor jó neked, gratulálok hozzá. És szerencsés is vagy.

2015. nov. 5. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:

Research into height and penis size has largely produced mixed results but I will show two key studies that lead me to believe there is definitely some correlation between penis size and height.

Tehát a kutatások nagyon változó eredményeket hoztak, de most két olyan tanulmányt fog nekünk a cikk szerzője prezentálni ami meggyőzte őt arról, hogy van kapcsolat. Ismétlem: a sok vegyes eredménnyel szolgáló kutatásból ő kiválasztott kettőt ami neki meggyőző és azt most prezentálja. Cseppet sem elfogult és részrehajló. Eleve több kutatás volt különböző eredményekkel és ő ebből szelektál az elképzeléseinek megfelelők közül.

Nézd alacsony és alacsony ember között is van különbség és így van ez a magasságnál is. Annyit a rengeteg, nővel való beszélgetésből is kiszűrtem, hogy a női hüvely méretének semmi köze a magassághoz, vehetsz elő tanulmányokat, menj ki a való életbe, ismerkedj nőkkel és majd eldől, milyet találsz.

2015. nov. 5. 16:33
 20/28 anonim ***** válasza:
18-as,azért mondom mert akkor egy alacsonyabbnak is lehet nagyobb és nem a magasságtól függ,hogy mekkora f**z kell a csajnak.
2015. nov. 5. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!