Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha vki 1 órát veri a farkát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vki 1 órát veri a farkát elélvezés nélkül, az nem biztos, hogy szexnél is 1 órát fogja bírni?

Figyelt kérdés
lehet hogy betenné a farkát a forró, nedves, puha, szűk punciba egyből elélvezne ?
2015. nov. 3. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
akkor birod sokáig a szexet, ha nem akarod a csajt csak elélvezni
2015. nov. 3. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
ezzel az 1 órás maszturbálással pórul is járhatsz, én nagyon gyorsan elélveztem első barátnőmmel, maga az aktus maximum csak 5-10 percig tartott, ittasan is 15... aztán amikor vége lett a kapcsolatunknak (egyébként így is 5 évig húzta mellettem szegény) akkor elkezdtem otthon "gyakorolni" tehát mindig megszakítottam és így én is csinálgattam vagy 1 órán át, ez tartott fél évig, utána lett 1 párkapcsolatom és a "forró, nedves, puha, szűk" punci olyan kevés ingert nyújtott a kezemhez képest, hogy betettem és le is lankadtam, vagy 2 hónapig tartott mire újra működő képessé váltam. Azóta viszont egész jó a helyzet :D
2015. nov. 3. 23:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2. szerintem te a zsebébe tetted be véletlen.
2015. nov. 4. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hát. Simán lehet, hogy nem tudja magát annyira kontrollálni szexnél. :) Verésben mindenki "profi". :D
2015. nov. 4. 03:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb 1 huszadát, ötödét. De ha valaki mindig megálls pár másodpercre amikor kell.. Addig bírja amíg elájul.
2015. nov. 4. 04:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én már tapasztalt 30-as voltam, és jól tudtam kontrollálni önmagam, és megsaccolni, mennyi ideig bírom, amikor egyszer egy olyan selymes, ideálisan szorító szűk punciba botlottam, hogy a saját megdöbbenésemre élveztem el jó hamar. Úgy éreztem magam, mint egy gyökér amerikai vígjátékban a szűz fiú az első szexnél. Szóval anatómia kérdése is.
2015. nov. 4. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!