Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonz olyan dolog, ami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz olyan dolog, ami nem egészséges?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom, a ducibb lányok tetszenek. De nem a kicsit teltek izgatnak a legjobban, hanem a kifejezetten duci, csípőben erős hölgyek, pl. ilyesmi:

[link]

Viszont az ilyen súly már nyilván nem egészséges, nem jó egy nőnek, ha ennyi felesleg van rajta.

Miért van bennem akkor ilyen vágy? Amikor volt is barátnőm, nem tudtam örülni, hogy szép duci, mert féltettem, mert mindenki fogyózni akart, és igyekeztem támogatni abban, hogy tudjon fogyni, hogy boldogabb és egészségesebb legyen. És közben mindig csökkent a testi vonzalom. Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de fura helyzet.

Mit gondoltok erről? Lehet, hogy idővel normalizálódik az ízlésem?

20/F

2015. nov. 3. 21:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen, tényleg nem mindegy.

A bal alsó hölgy az én ízlésem szerint túl vékony, a bal felső is lehetne még kicsit teltebb, de az alkat már nem zavarna.

2015. nov. 3. 22:59
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem is izgat egy ilyen nő, de csak szexuálisan. Barátnőnek normális kell.
2015. nov. 4. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!