Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szexeltetek már olyan fiuval, férfival, akit gyűlöltetek?
Ez úgy hangzik, mint egy erőszak
fizikailag az is szex, de szerintem a kérdező nem erre gondolt
Igen, nem vagyok rá büszke, mert csupán 2 férfivel voltam eddig, de az egyik ilyen.
Az exem volt, 1 évig voltam vele, majd külön lettünk, mert megcsalt, hát ha valamit akkor kizárólag gyűlöletet éreztem iránta, és összejött egy csajjal, és állandóan róla áradozott, és nyáron az egyik este találkoztunk, a moziban és órákig beszélgettünk, aztán elkezdtem vele találkozgatni, kizárólag hogy bosszút álljak rajta. Lefeküdtünk, amiről, készült egy felvétel, és erről egy pár képet küldtem a drága barátnőjének, csakhogy tudja milyen is a kedves párja, és azzal köszöntem el tőle, hogy "most én használtalak téged" - ennek a mondatnak egy külön története van.
4:
ez érdekes.. hallottam már hasonló bosszuállást, izgalmas:)
4#
Kíváncsivá tettél. Mi az a másik történet? Elmondod azt is?
#5 Hidd el, nem volt az olyan izgalmas, viszont a lelkemnek jót tett.
#6 Gondolom a "most én használtalak téged", történetre vagy kíváncsi! :)
Ha már ilyen kíváncsi vagy akkor megosztom, bár nem gondolnám túl izgalmasnak, csupán csak rávilágít hogy milyen néhány férfi.
Számomra legalábbis ez egy jó kis lecke volt.
Szóval, amikor összejöttem a szóban forgó exemmel, anno, eleinte inden jó volt, volt 1-2 ember akik megpróbáltak szétszedni, de végülis nem sikerült nekik. Aztán pár hónappal később egy közös barátunk elszólta magát, hogy "trófeaként" kezeli a barátnőit. És csak figyelmeztet.
Eleinte nem is akartam emiatt vele lefeküdni, és kezdtem másképp hozzáállni, de jól megvoltunk, meg is történt a dolog köztünk, és nem sokkal később, amikor már gyakran vitatkoztunk a kétes dolgai, meg kimaradásai miatt, egyszer telefonált és teljesen véletlenül meghallottam hogy az egyik haverjával közölte hogy "tudod hogy a barátnőimet csak használom".... és valahogy ráterelődött egy 3. félre a beszélgetés egy bizonyos Barbarára, és az akkori szeretett párom annyit mondott róla, gondolván hogy nem hallom, hogy Barbi jó az ágyban, de nem a legjobb. Azon az estén ért véget a mi kapcsolatunk. Szóval akkor azon az estén túl sok mindent tudtam meg egyszerre.
De nem maradt bennem harag, mert sokat tanultam abból a kapcsolatból, és pont emiatt nagyon nehezen bízom meg az emberekben és főként a férfiakban.
De ezekből a tapasztalatokból tanulva elég jó ember ismerő lettem, és ennek viszont nagy hasznát veszem a munkám kapcsán és a hétköznapokban is! :) És ahelyett hogy megtörtem volna, vagy össze törtem volna, hihetetlenül erős nővé váltam ezek által. :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!