Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Ti szoktatok megerosza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ti szoktatok megeroszakolosat jatszani a parotokkal?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 23:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Imádom. :D
2015. nov. 2. 01:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyszer igen, de vigyázott, hogy igazából ne okozzon nekem fájdalmat, és nekem nagyon tettszett :)
2015. nov. 2. 01:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Sokan szeretik, mert vannak lányok, akik szeretnek alárendelt szerepben lenni. De ez csak szerepjáték, nem a valóság. Egyébként nagyon is érthető, hogy egyeseket érzékenyen érint a téma. Őket nagyon sajnálom. Aki akaratán kívül erőszakol meg valakit, azt a farkánál fogva kéne felakasztani tényleg!

33F

2015. nov. 2. 08:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen csináltuk ugy h kikötözött es szabadon azt tehetett velem szexuálisan amit akart de volt egy szo aminek a kimondása után be kellett fejeznie es el kellett engednie mert azt jelentette h nagyon faj amugy nagyjából 40 percig bírtam h teljes erővel behatol :)
2015. nov. 2. 09:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tudok szerepjátékokat átérezni, nincs feelingem hozzá de volt barátnőmmel volt párszor, szinte e állapotokat felidézően csináltuk s nem volt sok beleszólása hogyan is alakulnak dolgok de nagyon élvezte.
2015. nov. 2. 09:53
 16/20 A kérdező kommentje:
ez azért durva, hogy egy kalap alá veszik itt a csajok a szexuális szórakozást a tényleges megerőszakolással
2015. nov. 2. 12:33
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
WTF??????
2015. nov. 2. 13:45
 18/20 anonim ***** válasza:

én sem értem miért kell megsértődni. Elhiszem, hogy élőben nagyon nehéz, tényleg, de azért amit két szerető ember csinál 4 falon belül azt nem kell így letámadni.

Akkor a gyerekek sem játszhatnak Cowboy játékot, mert a fegyver veszélyes.

2015. nov. 2. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk ilyet.Engem is izgat,annak ellenére,hogy igazából is jártam már a közelében.
2015. nov. 2. 15:26
 20/20 anonim ***** válasza:
#3 majd én játszok veled olyat, hogy besz**** :-)
2015. nov. 3. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!