Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi fog meg titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi fog meg titeket leginkább egy lányban?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egyén függő de mégis mi az amit először megnéztek egy lányon és mennyire fontos a külső/belső?
2015. nov. 1. 18:57
1 2 3
 11/21 aladar12 ***** válasza:

sorrend: szem, arc, cici, alak.

mindkettő egyformán fontos.

2015. nov. 1. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:

nekem az arc a legfontosabb, h legyen szép, 2. h legyen szép lába [lábfétis :DDD ] a 3. pedig h szeresse ha nyalják [nyalás-fétis]

kb ennyi :D

23 f

2015. nov. 1. 19:48
 13/21 anonim ***** válasza:

12es vagyok, nem kérek üziket, afféle magányos mizantróp típus vagyok, ha mond ez vkinek vmit :D

de ha ez hatástalan akkor 18-tól 35 éves korig bezárólag jöhetnek a privik, főleg lányoktól :DDD

2015. nov. 1. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Arc, alakja, feneke, melle. Ha ezek felkelti a figyelmemet, akkor jöhet a belső. Amennyiben ez nem jön be, úgy az egész csaj kuka.

Amennyiben először a belsejét ismerem meg és utána csak a külsejét, ami nem jön be. Akkor ugyanúgy kuka.

A külső ami megfog, a belső ami megtart. Ez még mindig igaz.

2015. nov. 1. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
a csöcsei, az se baj ha csunya csak legyen jo nagy csöcse, hmmm de szeretem!
2015. nov. 1. 20:05
 16/21 anonim ***** válasza:
külső, öltözködés, viselkedés, stílus, személyiség
2015. nov. 1. 20:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Cakkum pakkum az egész lány úgy ahogy van.

Ha tetszik arcra de nézem lejjebb és borzasztó látvány fogad akkor pápá, ha alulról indulok és hűű dejó teste van de az arca rémes akkor is pápá-

De ez egy baromira agyonrágott téma, ha nem vonzó külsőre akkor nincs tovább.

2015. nov. 1. 21:31
 18/21 anonim ***** válasza:
A szeme és a lába. Ha van rá lehetőség, egy pár mondatos beszélgetéssel le lehet mindenkit tesztelni, hogy szimpi-e vagy sem a másik fél.
2015. nov. 1. 22:06
 19/21 anonim ***** válasza:
Az arca,hangja,személyisége,na meg hogy legyen ápolt,s lehessen vele beszélgetni.
2015. nov. 1. 23:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Az arca, szeme.
2015. nov. 2. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!