Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, alkalmi szexnél mit engedtek meg, s mit nem a pasinak?
Érdekesek a nők ezen a téren.
Van amelyik csak szopni akar és annyi, még viszonzást sem kér. Viszont van olyan aki csak szexet akar és semmi mást.
Sok idióta gumit sem akar húzatni, de ha van eszed akkor húzol magadtól. Nem a terhességtől kell félni, hanem a különböző egyéb következményektől amiket elkaphatsz egy ilyen estén. Nem éri meg, hogy leszáradjon a tököd.
Én mint kérdező természetesen pasi vagyok, de én inkább alkalmizom idegen csajokkal, mert azok nem tudják elmesélni a közös ismerőseiknek.
Azt meg nem szeretném, ha valaki elmesélné
Egy vadászgörény sokkal macerásabb mint képzeled, vagy mint egy kutya
1. Kb fél évente el kell vinni fedeztetni mert lesz valami baja ha nem ( lányra vonatkozik)
2. Úgy hónaponta megg kell fürdetni vagy az egész háznak olyan szaga lesz és nem kifejezetten szeretik a vizet
3. Nagyon erősek a fogai ezért még kézhez szoktatni sem egyszerű
4. Ha gyakran kapsz hányingert mondjuk egy csirke fej láttán szintén nemneked való mert szívet májat és ilyesmi fincsiségeket eszik
Ha még ezután is megvagy győződve arról hogy szeretnél és el is tartanád akkor nem tudom hogy rudod megcsinálni mert az én szüleimnél semmi nem jött be
Csak egy akváriumot és egy hörcsögöt mertek rám bízni
Azért remélem te sikerrel jársz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!