Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te engeded hogy a pasid a szádba élvezzen?
Ha igen akkor kiköpöd vagy lenyeled ?
Milyen "élmény" volt a legelső alkalom amikor lenyelted ?
Engedem, és lenyelem. Néha hagyom kifolyni a számból.
Első számba-élvezős élmény tragédia volt, utána évekig nem voltam hajlandó csinálni: akkori hapsim rám ült, megdugta a szám, nem szólt hogy már közel van, és telibe lőtt. De úgy, hogy esélyt sem adott arra, hogy kifolyhasson, csak magára figyelt. Majdnem megfulladtam. Utolsó pillanatban tudtam lelökni magamról. Még most is beleborzongok, pedig sztem már kb 8-10 éve történt...
29N
Bírom ezt az "engedem " kifejezést? Ehhez engedély kell? Én szeretem és oda megyek ahova akar és lenyelem, mert kényelmesebb. Nem emlékszem az elsőre.
23L
Igen, de meg soha nem nyeltem le.
Vagy a cicimre engedem ki es ugy szetkenem magamon vagy rakopom a farkara es ugy verem tovabb.
31Nő
Engedem, és lenyelem.
Először rossz volt, nagyon is, ízre is meg állagra, aztán másodjára már más volt, tudtam mire számítsak! :)
ha nagyon szükségét érzi,belemehet, de nem nyelem le. kiköpöm azonnal.
legelső: ki************-ottt gusztustalan és visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!