Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájba vagy arcra élvezzen inkább a pasi, és miért?
Én max szájba, arcra nem szeretek.
30/F
Szájba, mert azután nem kell takarítani.
Az arcot is túl lehet élni, de inkább szájba.
22/L
Ha a kettő közül kell választanom, akkor szájba, természetesen.
De legjobb, ha a puncimba megy :3 (tudom, erre senki nem volt kíváncsi :D )
A szájba élvezést nőként izgatónak találom, plusz így a párom számára is tudom fokozni a gyönyört, miközben elélvez.
Az arcra élvezést egyrészt kicsit megalázónak érzem (ezen viszonylag könnyedén túl tudnék lendülni), másrészt szerintem kiábrándító lenne, ha a szerelmem élvezése közben én fintorognék (nincs bajom a sperma ízével, de jobb egyben letudni), meg vakon csápolnék és próbálnám a szememből kitörölni a cuccot :) Nem vagyok színésznő, nem akarnám minden alkalommal eljátszani, hogy élvezem és dögös vagyok, miközben az anyag folyik az arcomon lefelé.
A szájba élvezést összességében élvezetesebbnek találom és a hangulat sem veszik el ;)
én is inkább a szájba élvezést szeretem, hiszen akkor érzem a barátom lüktetését, illetve jó látni ahogyan élvezi a barátom hogy a számba élvezhet el
arcra is élvezett már, de nagyon sok van neki így elég macerás letörölni a sok cuccot főleg úgy h a nagy része a szemhéjamra ment így nem is láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!