Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassak egy lányt?
Barátnőmet (még csak)pizsamán keresztül izgatom, és amikor elmegy akkor szuszog erősen, meg úgy megfeszül, vagy nem is tudom, belemozog a csipőjével, de nem nyög, és nem úgy néz ki mintha olyan jó lenne. Rá is kérdeztem később és azt mondja hogy volt már erősebb orgazmusa is, nem volt a legjobb.
De én nem értem mit csinálok rosszul és ezért tök rosszul érzem magam, hogy azért ehhez nem kell nagy tehetség, mégsem jó.
Normál tempóban finoman izgatom, majd amikor úgy érzem hogy közeledik neki, akkor gyorsítok és egy kicsit erősebben is csinálom. Körkörösen is, kis körökben és függőlegesen is, ezeket váltogatom.
Csiklóját azt megtaláltam, tehát jó helyen csináltam. Vagy pont hogy nem ott kene hanem alatta is? És nem kéne erősítenem amikor közeledik neki, hanem finoman csináljam továbra is?
Eletkortol fugg...
Hany evesek vagytok?
az lesz, csak előtte megvárok pár választ :)
mégis csak jobb az ő segítsége nélkül rájönni
Szia
- Első kérdésre a válasz, végig egyenletesen finoman csináld. A nőket inkább zavarja ha egyre erősebben nyomod. Ahogyan elkezted, ugyan olyan erővel csináld végig.
- A leírt mozdulatok jók!
- Lentebb csak az elején izgasd, majd utána csakis kizárólag a csiklóját. Csikló izgatás közben zavaró ha eltéved onnan a kezed, pl a lentebb mész.
- Persze hogy volt már jobb orgazmusa, mert ezt ő magának csinálta, saját magának meg mindenki tudja mi a jó.
- Ha brutál orgazmust akarsz neki, nyald ki, kb ugyan azt csináltd mint a kezedel, csak helyette a nyelveddel.
Elsőnek izgasd ruhán keresztül, és amikor már teljesen felizguld, szó nélkül dugd be a kezed a bugyijába, 2-3 perc és már bugyi se legyen rajta ;) A többi már tudod! :)
Köszönöm a válaszokat :)
Ott még nem tartunk h kinyaljam pedig csinálnám :P
még csak kicsit több mint egy hónapja vagyunk együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!