Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szavakkal hogy izgassak fel egy lányt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 20:05
2/10 anonim válasza:
Ha bevállalós, és szexcentrikus: már attól is állok, ha a szemedre gondolok/szemedbe nézek, annyira szeretném hozzád érinteni stb. stb. dicsérd a bőre illatát, puhaságát, beszélj magadról, hogy mennyire vágysz rá, hogy milyen jó lenne, ha megérintene, mert az olyat vált ki belőled, amit még soha nem éreztél...
Ha pedig nem szexcentrikus, akkor nem tudok segíteni;)Akkor dicsérd a szemét, a hangját, a bőrét, az eszét, hogy különleges, az mindig bejön, ha azt érzi mellette senki, és semmi más nem érdekel téged. (Nő vagyok)
3/10 anonim válasza:
Őszintén megmondom, először "Szarvakkal"-t olvastam, néztem is, hogy "Ez meg micsoda?!" :D
4/10 anonim válasza:
súgd a fülébe a bankkártyád pin kódját
5/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy milyen szép, miközben belenyúlsz a bugyijába!
6/10 anonim válasza:
mindent őszintén elmondasz,mit érzel iránta, milyennek látod, de csak őszintén ne túlozz semmiben.
Ja ! NE AKARD MÁR HOLNAP ÁGYBA VINNI!
7/10 anonim válasza:
Ha fent vagy valami torrent oldalon akkor keress rá: Szexualis_felizgatas_csak_szavakkal
8/10 anonim válasza:
Suttogj neki mocskos dolgokat:
konyha
fürdőszoba
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!