Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek szűzen fogok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szűzen fogok meghalni?

Figyelt kérdés
Elmúltam 30 éves, helyes, határozott, jómódú nő vagyok. Érzelmi kötődés nélkül nem tudok lefeküdni senkivel. A kapcsolataim érdekesen alakultak. Kezdem feladni a keresést, belefáradtam.

2015. okt. 30. 18:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ez vagy kamukérdés vagy a bolondokházában is van net.
2015. okt. 30. 19:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez tény. Nem örülök neki, de ez van.
2015. okt. 30. 19:38
 13/23 A kérdező kommentje:
Életemben 5 férfivel kerültem közelebbi kapcsolatba. Az első egy nőcsábász volt, bár szerelmes voltam, valahogy nem így képzeltem el az elsőt. A második miután megtudta, hogy 25 éves vagyok és még szűz, hazáig rohant és egy évig nem is hallottam felőle. A harmadik aszexuális volt. A negyedik nem vállalta be, hogy elvegye a szüzességemet, megijedt a feladattól. Az utolsó pedig meleg volt. Hát ennyi, azt hiszem itt adtam fel a dolgokat.
2015. okt. 30. 19:48
 14/23 anonim ***** válasza:
Na jó, de ez csak 5 ember a milliárdból.
2015. okt. 30. 20:56
 15/23 A kérdező kommentje:
5 ember érdekelt eddig, igényes vagyok, sajnálom!
2015. okt. 30. 21:14
 16/23 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? Helyes mit jelent nálad?
2015. okt. 30. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon szerencsétlen vagy vagy nagyon rossz az ízlésed a férfiakban.
2015. okt. 30. 23:32
 18/23 anonim ***** válasza:

Amíg le nem bontod, a saját magad által épített korlátokat, addig ne várj változást.

Bocsáss meg, az igényességgel kapcsolatban, egy picit el vagy tévedve.

Ez amiről te beszélsz,azt úgy hívják,hogy VÁLOGATÓS.

Talán még annyi,hogy ne add fel a keresést.Mert eddig nem azt csináltad.Aki valóban keres, azt nem 5 emberrel hozza össze a sors!

2015. okt. 31. 00:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Annyira bírom ezt a nen találok megfelelő társat dumát.

Ha jártál gimibe utána fősulira aztán melózni és ha nem egy lakatlan szigeten élsz, akkor is több száz sőt ezer férfival kerülhettél kapcsolatba az elmúlt 15 év során amikor nagyjából elkezhetted felfedezni a szexualitást.

Na ezek után kijelenteni, higy neked senki se jó, enyhén nevetséges.

2015. okt. 31. 01:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Én csak aztatat akartam mondani, hogy nem ismered az összes férfit a világon, tehát van még remény. Ölellek.
2015. okt. 31. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!