Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » , , Ártatlan" fiúk, mondták...

, , Ártatlan" fiúk, mondták már nektek a rosszmájú barátaitok, hogy szűzen fogtok meghalni?

Figyelt kérdés
Nekem igen, nagyon sokat a fősuli és az egyetem alatt. Már elmúltam 25 és még mindig ugyanott vagyok. A sok sértegetés beleivódik az emberbe?
2013. okt. 17. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
igen.Es bele.25/f :(
2013. okt. 17. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
aki nekem utoljára ezt mondta az meghalt valami trippertől xD
2013. okt. 17. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek ennyire bunkó barátaim. Rosszabb ismerőseim szokták mondogatni.
2013. okt. 17. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:
21éves koromig mondták a barátaim azóta nem a barátaim... 22évesen elmentem dolgozni ott pedig elmondtam, hogy sok nővel voltam már mint a többi normális egészséges fiatal... Azóta nem téma csak néha kamuzni kell, hogy most hétvégén is olyan egy éjszakásom volt, hogy megremegett a föld az ég meg a panelfal... /nem mondod el nem tudnak vele bántani.../ 23/F (szűz)
2013. okt. 18. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Akiktől én hallatom ezt azok vagy HPV-sek lettek v van nem kívánt gyerekük :)

Hát igen a szexfanatizmus néha vissza is tudd ütni a csődöröknek :D

2013. okt. 19. 00:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Esetleg ne mondd el nekik, hogy még az vagy... :D
2013. okt. 19. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én férjemről tudták a barátai, mégse mondtak ilyesmit, mivel normálisak:)

27/N

2013. okt. 22. 20:03
 8/9 anonim válasza:

Nahát, vannak még normális fiatalok...?

(költői kérdés: vajon lányban is?)

2013. nov. 3. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én eddig 1x kerültem éles helyzetbe lánnyal. Normálisnak ettől egyáltalán nem mondanám magam. Mi sem áll távolabb tőlem, hogy valakinek tartogassam a szüzességem. :) Habár ez lehet, hogy nincs teljesen így, hiszen prostihoz sem mentem még, ahhoz valahogy egy szintnél lejjebb kellene süllyednem.

Namost, engem sosem sértegettek ezzel. Szerintem nem olyan primitív körökben mozogtam, ahol ez jól veszi ki magát. Meg az se, hogy tippelgessenek rá egymás között, persze kis mértékben nincs azzal baj.

2014. dec. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!