Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti srácok 20-28 év közöttiekne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti srácok 20-28 év közöttieknek miért jönnek be annyira a kigyúrt aerobikos macák vagy a soványak?

Figyelt kérdés

Mi van a korosztályombéli fiúkkal? Mi lelte őket, hogy majdnem mindnek az ilyen szolizott bőrű, izmos, aerobikos macák tetszenek vagy a soványak? Én legalábbis azt vettem észre. Én vagyok 25 éves lány, ismerek pl. egy 28 éves srácot, ő maga is gyúr és a volt barátnője ugyan csinos de olyan tipikus pláza maca (csak épp nem szőke), de szolizott, kigyúrt (szerintem már túlságosan már nem nőies). Néztem a képeit, nekem olyan mű....A mosolya is, az alakja, olyan megcsinált, mégis rengeteg like-ot kap és dicsérgetik....Vagy véletlen felnéztem valakinek az adatlapjára, a csaj fejre ilyen teljesen átlagos, de szintén szolizott, szőke, kigyúrt, de a pasik már dicsérgetik hogy nekik ilyen olyan szép meg gyönyörű....

Mi a baj az átlagos testalkatú nőkkel? Mi ez a testmánia, hogy a korosztályom beli fiúk gyúrnak és méregetik mindig az izmaikat, és a leendő nőiktől vagy nőjüktől is elvárják kondizzon és izmos legyen?

És mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos irigy vagyok ezekre a nőkre, és hogy én biztos túlsúlyos vagyok, az nagyon téved. Én nem szeretnék ezekre a nőkre hasonlítani, nem járok szolizni, sportolok de attól még szeretnék nőies maradni.

Mi bajotok van pl. ezekkel a nőkkel? Komolyan nem értem a férfiakat.

[link]

És kíméljenek meg az olyan típusú hozzászólásoktól is hogy ''jobb mintha dagadt volna'', meg ''legalább ad magára'', nem ezekre vagyok kíváncsi, a végletekre hogy ki kövér és ki sovány, az igényesség nemcsak abban nyilvánul meg valaki a fél éltét konditeremben tölti.

Előre is köszönöm.

2015. okt. 30. 18:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Nemcsak konditól lehet jó karban az ember hanem a sok sporttól is."

A kondizás még mindig sport. ^^

2015. nov. 2. 00:51
 22/29 A kérdező kommentje:

Megnéztem ezeket a csajokat #17. Ezek neked gyönyörűek????? Úristen....Atya Úristen.

Tényleg manapság a mai fiatal fiúknak ki van facsarodva az ízlése.

Hol élsz te ember, ezek neked hol gyönyörűek????

De tudtam én, ilyen az átlag férfiember....Ha a teste számára megfelelő, de a feje ronda vagy totál átlag, akkor neki már gyönyörű.....A farka által vezérelve.

Az elsőnek eléggé lófeje van, a második olyan mintha egy bizonyos kisebbséghez tartozna....A harmadiknak olyan kis rágcsáló illetve pocok feje van.

Ja, mert az nem lényeg? Mert jónak találod a testüket? Nekem konkrétan a testük se tetszik, a karjuk komolyan olyan vastag és izmos mint egy férfinak (némelyik gyúróspasi is megirigyelné), a hasa tiszta kocka női Svácinéger, a lábuk mint valami súlyemelőé.....

Ha meg a testüket kitakarjuk, és csak a fejüket nézzük, pont hogy ők teljesen semmilyenke átlagosak, smink nélkül joggingban teljesen elvesznének a tömegben.

Nos igen, a kiló vakolat és köteg izom kellett ne legyenek teljesen semmilyenek, ha testre nem is átlagosak de fejre igen.

Még hogy nőiesek....Egy nővé operált transziban több nőiesség van mint ezekben, jó ha a menzeszük még megvan.

Ja te is, szerinted aki nem gyúr annak biztos hájas a feneke, véletlenül se végez gyakorlatokat alkalomadtán. :-D

Neked is sok eszed lehetett, ha annyira zavart az exed minek álltál össze vele? Gratulálok, hogy ezért dobtál ki valakit, mert nem edzett eleget. Jajjj....Az élet nagy problémái.

Kívánom egyszer téged és azért dobjon el valaki, mert ugyanígy vélekedik rólad, undorodik tőled, mondjuk betegség vagy baleset miatt nem tudsz edzeni, elhízol, később megöregszel, sörhasad lesz, hájas üleped és elkezdesz kopaszodni.....

Képzeld, az ilyen fitnessz királynők, akiket bemásoltál, nekik ez a foglalkozásuk, hogy így nézzenek ki, ebből élnek, ez a megélhetésük. Naná hogy nekik van idejük foglalkozni magukkal.

Mikor az átlagnőnek dolgoznia is kell, gondoskodni a gyerekekről, bevásárolni, főzni, mosni, takarítani....

Az nekem sokkal inkább tiszteletre méltó, hogy egy átlagnő gyereket szül, és a gyereke sokkal fontosabb lesz mint az egója vagy a hülye pasija elvárásai, majd mikor eljön az ideje akkor összeszedi magát.

Mert rögtön egy nő nem tud magával foglalkozni szülés után, a gyerekkel kell foglalkoznia.

Az pedig nem törvényszerű, hogyha valaki szül egy-két gyereket az máris elhízik. Szerintem nem volt még terhes nőd hanem csak a Hollywood-i filmekből indulsz ki. Van olyan nő, aki rögtön visszanyeri az alakját szülés után amint megszüli a gyerekét, ilyet is láttam.

Olyat is, hogy valaki törékeny, vékony testalkatú, soha hízásra nem hajlamos nő volt de a hormonok kihozták belőle hogy sajna nagydarab lett szülés után.

A férje ugyanilyen külsőség mániás volt azelőtt, de megváltozott, örül a gyereknek, és szereti a feleségét még ha már nem olyan vékony mint régen!!!!

Az a férfi, aki azért hagy el egy nőt mert megszülte a gyerekét és a hormonok miatt megváltozott a teste az beteg, nem normális.

Mert aki érett gondolkodású és intelligens, annak nem csak és kizárólag a külsőségek határozzák a párkapcsolat milyenségét, hogy most jajjj milyen feneke van, milyen hasa meg karja meg, mennyit jár le edzeni....

És nemcsak attól lehet egy nő belevaló és igazi mert jól néz ki, hanem mert mondjuk magabiztos, okos, szellemes, szórakoztató. Nemcsak egy kigyúrt szolizott sminkelt próbababa aki megszólalni sem tud ha igen akkor is a sírás kerülget minden normális férfit. :-D

Ja, ezek a plázamacák nemcsoda ha figyelnek magukra...Nagy munka lehet abban, hogy valahogy kinézzenek, hiszen szoli, kiló vakolat és gyúrás nélkül észre se vennék hogy vannak. A több kiló smink az agyon szolizott, ráncos bőrüket éppenhogy elfedi.

Csak nehogy egy szörnnyel ébredj egyik reggel. :-D

Ezek a kigyúrt, szolizott plázamacák persze hogy figyelnek magukra, hiszen ha már a fejük üres, semmi mást nem tudnak felmutatni, akkor kívülről próbálnak mutatni valamit....

Hisz köztudott, hogy legtöbbjük felszínes és buta, semmi értelmes dologról nem lehet velük beszélni, legnagyobb gondjuk mit vegyenek fel és milyen műkörmöt csináltassanak maguknak...Nem értenek semmihez és mindig keresnek valami bunkó, komplexussal küszködő újgazdagot aki azt hiszi mert plázamacája van megfogta az Isten lábát és felvághat a haveroknak milyen menő.....És akivel eltartatja magát.

Köszike a jóindulatodat, de boldog párkapcsolatban élek a párommal és a fizetése is korrekt. ;)

És mielőtt irigységgel vádolnál, mondok neked én gyönyörű, nőies nőket, de ismerteket, mivel te is ismerteket mondtál:

Monica Bellucci

Salma Hayek

Catherine Zeta-Jones

Beyonce Knowles

Gubás Gabi

Kéri Kitty

Létay Dóra

(Hogy már magyarokat is mondjak)

Ők tényleg gyönyörűek, nemcsak teste de arcra is, ha csak az arcukat nézzük is gyönyörűek, messze kitűnnek az átlagból. Igazi nők. (Fogadni mernék a felét se ismered).

Ellenben a te rágcsálókinézetű meg lófejű izomköteg nőidtől. :-D

2015. nov. 2. 00:58
 23/29 A kérdező kommentje:

''A kondizás még mindig sport.''

De nem ez az egyetlen kizárólagosan létező sport a világon.

Még szerencse hogy a sport világa ennél jóval változatosabb. :-D

És vannak nemcsak esztétikára rámenő kamu sportok, hanem fizikai kondíciót, állóképességet és szellemet is erősítő sportok is.

2015. nov. 2. 01:05
 24/29 anonim ***** válasza:

"fizikai kondíciót, állóképességet és szellemet is erősítő sportok is."

Igen, a kondi pont egyike az ilyen sportoknak. :)

2015. nov. 2. 01:06
 25/29 A kérdező kommentje:

Azt nem igazán mondhatnám. :-D Csak esztétikára megy, de erős nem ettől lesz valaki vagy kiegyensúlyozott.

Attól még hogy valaki gyúr még lehet totál gyenge nem bír megemelni komolyabb súlyt, aki nehéz fizikai munkát végez az bizony erős, igazi erőt! Egy kondist simán leüthet egy olyan akinek valódi testi ereje van.

2015. nov. 2. 01:14
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerencsére senkit sem érdekel, hogy te mit jelentesz ki, így nem nagyon van értéke annak, hogy "nem mondhatnád". :D Ellenérvelni sem érdemes arra, amit te mondasz mert egyszerre beszél belőled a gyűlölet és a tudatlanság.
2015. nov. 2. 01:23
 27/29 anonim ***** válasza:

Jesszus, mit szívtál cicus? :D Ezt a gyűlölettel teli ostoba fröcsögést, amit most ideböfögtél tanítani lehetne a büdösbunkó-főiskolán. Valami nagyon nincs rendben benned, rettenetesen frusztrált vagy, és ilyenkor, mint az emberek többsége előszeded az összes sztereotipikus végletes marhaságot (de kajak, mintha szótárból néznéd), amit rá tudsz zúdítani az általad ellenségként kezelt csoportra. Komolyan mondom, hogy valamit kezdj magaddal.

De azért nézzük sorba:

- Egy szóval sem mondtam, hogy márpedig te személyesen milyen lennél. A hsz-em elején egy általános jelenségről kezdtem beszélni, mely itt és más hozzászólásokban is tükröződött, majd a "te" névmást ÁLTALÁNOS névmásként használtam. Nem úgy, hogy "te, mint kérdező Kovács Gizella született Budapest Ló utca 2", hanem "te, mint a fenti csoport tagja, aki olyanokat mond, mint amit leírtam".

- Azt mondod, az a jó, aki eleve jó alapanyag, meg akinek eredeti melle van, és nincs szüksége testalakításra az életben. Szóval aki nem szerencsés alkatúnak született az kapásból hülye, és hogy képzeli? Most ez komoly? Lehetőséget adok, hogy ezt inkább még egyszer átgondold...

- Az utolsó bekezdésemben, ahol tőled idéztem, pont arra akartam kilukadni, hogy te vagy ellentmondásos a végletekkel kapcsolatban. A mondatod első felében azt mondod, hogy nem a végletekre vagy kíváncsi, majd a végén meg pont egy véglettel példálózol.

- Később: Rettentő kedves és nőies módon bíráltad pár nőtársadat, pont, ahogy egy igazi úrihölgy : ) Példát mutatsz, hogy viselkedik, egy rendes nő, ugye?

- Azt mondod, háztartás, munka és gyerek mellett nem ér rá a nő magával foglalkozni, avagy a szokásos kifogás. Nos, tele van a net olyan nőkkel, akik mindezek mellett is képesek rá, sok óra munka, három gyerek, akár egyedül nevelve. Ő nem hallotta, hogy szerinted (meg a többi gyökér) szerint nem lehet, így hát megcsinálta.

Egyelőre most ennyi, remélem elmúlt már az éjjeli hisztirohamod :D Mindenesetre vicces volt :D

2015. nov. 2. 09:33
 28/29 anonim ***** válasza:

Te beszélsz itt Úrihölgységről és közben azt kívánod nekem,hogy baleset érjen vagy betegség.

Tudod kislány az átok visszaszáll és majd valamelyik családtagodra,a karma nem felejt Tündérem.

Azért dobtam ki,mert csinos szép lány volt és amikor összejöttem vele akkor mondta,hogy ,,ez csak átmeneti,nyugi le fogok fogyni durván,és nagyon csinos leszek".

Átvert magyarul,és beleült a kapcsolatba,ő diétázik de a Snickerst ette meg zsömlét.

Érted diétázik de zsömle az kell,meg parizer.Kerülő utakat akart,edzésben is tingilingi ő jár keményen edzeni ezt is hazudta,kb. én a tüdöm köpöm ki,edzésen meg zihállok meg van,hogy majdnem kitaccsolok(volt már),meg is van az eredménye.

Én odafigyelek magamra.

Szerinted aki külsőre igényes az hülye,ügyes vagy kérdező nem csak irigy de olyan buta vagy,hogy csodálkozom,hogy van palid,aki szóba áll veled.

Az edzőm sikeres vállalkozó most végzi el az alkalmazott közgáz szakot,saját kecója van,ami SAJÁT PÉNZBŐL = FROM HIS OWN MONEY(apuci kisfia ugye? :)))) )

Én meg szoftvermérnök vagyok(sok eszem lehet,hát tudod valamiért csak kiutalnak nekem nem kevés pénzt :))))) )

Ép testben ép lélek.

Ömlik a szenny a szádból.

Kiss Virág - Jogász

Voksán Virág - IBS diploma

Cseperkáló Péter a testépítő - Programozó matematikus,saját IT cége van

De tudok még neked ezer nevet hozni akik sikeresek NŐK is és fullosak.

Pont VAGY VAGY elvben gondolkodsz tipikus átlagos proli gondolkodás,a sikeres ember IS IS elv(T Harv Ekker - Milliomos Elme Titkai).

Pont ez a baj veletek,hogy szülés == csak a pulya.

Ez az átlag.

A belevaló nő szülés => időgazdálkodás =>edzés => főzés.

Volt olyan szexpartnerem aki szült és sose hízott be,figyelt magára edzés,kaja.

Tudod a PÁRKAPCSOLAT arról is szól,hogy KÍVÁNOM a másikat,hogy most azonnal leteperem és hatalmasat szexelünk,igen KÍVÁNOM a másikat amihez kell a jó test is.Majd rájössz ha a pasid félrelép ne adj isten,amilyen házisárkány vagy.Sajnálom szegényt,mondjuk sérült ember sérültet vonz szóval :))))

Na most hogy lesz? :))))

2015. nov. 2. 10:20
 29/29 anonim ***** válasza:
hát kedves kérdező, aki volt már fitnesses csajjal, az tudja miért jók. :P
2015. nov. 4. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!