Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti srácok 20-28 év közöttiekne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti srácok 20-28 év közöttieknek miért jönnek be annyira a kigyúrt aerobikos macák vagy a soványak?

Figyelt kérdés

Mi van a korosztályombéli fiúkkal? Mi lelte őket, hogy majdnem mindnek az ilyen szolizott bőrű, izmos, aerobikos macák tetszenek vagy a soványak? Én legalábbis azt vettem észre. Én vagyok 25 éves lány, ismerek pl. egy 28 éves srácot, ő maga is gyúr és a volt barátnője ugyan csinos de olyan tipikus pláza maca (csak épp nem szőke), de szolizott, kigyúrt (szerintem már túlságosan már nem nőies). Néztem a képeit, nekem olyan mű....A mosolya is, az alakja, olyan megcsinált, mégis rengeteg like-ot kap és dicsérgetik....Vagy véletlen felnéztem valakinek az adatlapjára, a csaj fejre ilyen teljesen átlagos, de szintén szolizott, szőke, kigyúrt, de a pasik már dicsérgetik hogy nekik ilyen olyan szép meg gyönyörű....

Mi a baj az átlagos testalkatú nőkkel? Mi ez a testmánia, hogy a korosztályom beli fiúk gyúrnak és méregetik mindig az izmaikat, és a leendő nőiktől vagy nőjüktől is elvárják kondizzon és izmos legyen?

És mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos irigy vagyok ezekre a nőkre, és hogy én biztos túlsúlyos vagyok, az nagyon téved. Én nem szeretnék ezekre a nőkre hasonlítani, nem járok szolizni, sportolok de attól még szeretnék nőies maradni.

Mi bajotok van pl. ezekkel a nőkkel? Komolyan nem értem a férfiakat.

[link]

És kíméljenek meg az olyan típusú hozzászólásoktól is hogy ''jobb mintha dagadt volna'', meg ''legalább ad magára'', nem ezekre vagyok kíváncsi, a végletekre hogy ki kövér és ki sovány, az igényesség nemcsak abban nyilvánul meg valaki a fél éltét konditeremben tölti.

Előre is köszönöm.

2015. okt. 30. 18:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%
akkor fordítsuk meg a dolgot. miért csak olyanokkal jössz össze akiknek fitnesz pi*csák tetszenek? csak mert én egyetlen egy ismerősömtől sem hallottam, hogy pl. a Toldi Zsuzsi milyen kur*vajó nő.
2015. okt. 30. 20:00
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Ekkora baromságot. Mintha én azt kérdezném, hogy nektek nőknek miért csak a kigyúrt, szőrtelenített, szolis, BMW-s férfiak jönnek be? De ez persze nem igaz, ugyanolyan hülye általánosítás, mint a tiéd.
2015. okt. 30. 20:08
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként meg semmi értelme a kérdésednek. Vannak, akiknek az általad leírt nők tetszenek, mert ilyen az ízlésük, ez tetszik nekik és kész. Erre nincs magyarázat. Mintha én azt próbálnám megmagyarázni, hogy miért szeretem a rántott húst. Nem lehet megmagyarázni, szeretem és kész, ez van.
2015. okt. 30. 20:11
 14/29 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a szolizott bőr nem tetszik, sem a kiszőkített haj. De a kisportolt test más tészta. Rengeteg munka van egy ilyen testben, nagy önuralomról és küzdőszellemről tanúskodik, és ameddig tisztán csak edzés és étrend miatt olyan amilyen addig egyáltalán nem is mű. Feszes, izmos, igényes. Naturálban egy hobbi (tehát nem hivatásos) testépítő nő sosem lesz olyan izmos, hogy elveszítse a nőiességét.

Üdítő látni néha ilyen nőket a sok genetika lottós, esetleg löttyedt fornetti zabáló nő között.

2015. okt. 30. 20:30
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

Az is megérne egy misét, hogy az állítólagos "nem vagyok irigy, nincs kisebbségi komplexusom, békében vagyok magammal, jóindulatú vagyok"-típusú emberek miért éreznek folyton késztetést arra, hogy rosszat mondjanak az izmos emberekre - főleg a nőkre. Mindenfélét kitaláltok, hogy ők miért rosszabbak, és te, az átlagoska semmilyenke miért vagy mégis jobb, és miért az A jó, amit te csinálsz, mert többféle jó nem létezhet.

Ja, meg a kedvencem, amikor bikini kategóriás csajoknál kezdenek el túlméretezett izomtömegről sipákolni. Nem is nézik meg a képet, csak látják, hogy a nő és az izom szavak egy mondatban vannak, és már jön a pavlovi fikázás. A sok kulturált embertől...

Mostanság kezdik a nők felfedezni maguknak, hogy az ő testük is lehet jól karbantartott, és ez nem az "este 6 után nem eszek"-szintű tévéshopos marhaságokat jelenti. Megvan a lehetőségük arra, hogy átlagnőből egy igazán jótestű nővé váljanak, és egyre többen szeretnének élni ezzel. Persze arányaiban még mindig rettentő kevesen, akinek formátlan, skinnyfat, deszka vagy elhízott kell, talál bőven. Hmm, lehetséges, hogy az ezekből való túlkínálatból lett elege a férfinépnek? A kritizált szolis-műkörmös réteg eddig is létezett, de mivel ők többet foglalkoznak magukkal, nem csoda, hogy az edzők körében is magasabb az arányuk. De nyilván nem 100% ez az arány.

Bőven nem tartunk még ott, hogy márpedig csak az edző lányokra lenne kereslet, így ha a te saját mintádban nem találsz olyat, akinek megfelelő lennél, akkor sanszos, hogy mérési hiba lesz. Vagy pedig más miatt nem kellesz...

" nem ezekre vagyok kíváncsi, a végletekre" [...] " valaki a fél éltét konditeremben tölti."

:)

2015. okt. 30. 21:22
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Jha, és hogy akinek bejönnek, azoknak miért jönnek be a "kigyúrt" (képzelem mennyire...) nők? Mert szépek. Egy hobbiedző nő teste igencsak jó tud lenni, feszes, formás, egyenes tartású. Egy ételnél is jobban néz ki, ha szépen, ízlésesen van tálalva, mintha csak néhány merőkanálnyi oda van hajítva a tányérra, ahogy esik, úgy puffan módon. És ha tudunk otthon szépet csinálni, miért ne csináljunk?
2015. okt. 30. 21:28
 17/29 anonim ***** válasza:
50%

1. Irigy vagy,nézd meg a következô lányokat:

-Kocsis Alexandra

-Nagy Bettina

-Orbán Betti

Ôk gyönyörüek,feszes,nôiesen izmosak és nem szottyadtak,mint az átlagos nôk akiknek meg fogom a seggét és hàjba ér a kezem,fújjjj.

Egyik exem ezért vágtam ki,edzés nàla tingilingi kis hasazàs volt meg séta én meg a tüdôm köpöm ki mindig.

Konkrétan szexuàlisan màr nem indított be undorító volt,az öltözködését is hagyjuk elhanyagolta magát.Ti àtlagos lànyok beszültök egy két gyereket,és szépen behiztok.

Ezek a plàzamacàk figyelnek magukra,mert tudjàk a mimdentéren sikeres pasiknak akik szintén adnak magukra,gazdagok,tehàt tudnak élni azoknak igenis ezek a belevaló igazi nôk kellenek,akik szexben is ott vannak,akikre ránézek és Wuhhhh.

Bejöhetsz átlagos paliknak akik keresnek max 150nettót issza a kis sörét a panelban.

De egy izmos,sikeres pasinak a fullos kell,eztfogadd el.

2015. okt. 31. 07:19
 18/29 anonim ***** válasza:
25 vagyok és egyik se jön be. ne legyen se kockás, se deszka. formás legyen. lehet egy lány úgy is sportos és izmos, hogy nem kigyúrt
2015. okt. 31. 12:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Azért, mert tetszenek az izmos testű lányok, ne tetszenének a normál alkatú lányok? Az izmos ritkább, különlegesebb, de abból is van szebb, kevésbé szebb alakú, mint a normál alkatúakból. És ha tetszik, vonzónak találom a nagyon izmos lányokat is, meg az egyáltalán nem izmosakat is.
2015. nov. 1. 09:09
 20/29 A kérdező kommentje:

Jesszus....Aaaaannyira tudtam, hogy jön valami okostojás, valami okoskodó trollkodó húgyagyú, aki pár hozzászólásból megmondja, hogy nézek ki, kinek kellek, és hogy érzek némely nők kapcsán. :-D

Neked komolyan szövegértési problémáid vannak....Hanyas voltál te nyelvtanból? De logikát egész biztos nem tanultál.

Lehet izmos vagy és van pénzed de eszed nem sok...Anyuci-apuci pénzéből könnyű menőzni.

Ezt írtabb fentebb, de nem bírt megmaradni az agyadban, attól még hogy valaki kritikát fogalmaz meg valakivel szemben, cseppet se jelenti azt, hogy irigy.

Ezzel az erővel ne mondjuk semmire semmi negatívat, mert az juuuuuuj, iriiiigy....Jajjjj....

Óóóó igen jajj de nagyon irigy vagyok az igenis a szoláriumtól szottyadt, ráncos, pigmentfoltos nőkre akiknek kell a kiló vakolat hogy eltakarják a petyhüdt, tíz évvel idősebbnek néző képüket....

Jajj de irigy vagyok a kockás hasukra és a gerelyhajító karjukra, jajj de nagyon....Huuuuu.....

Mint írtam egyáltalán nem szeretnék rájuk hasonlítani, de nagyon nem. Ha ez az ára annak hogy úgymond ''izmos'' ''sikeres'' pasiknak (de inkább bunkó újgazdagok) bejöjjek akkor inkább nem, nem fogom elveszíteni önmagam csak hogy egy ilyen elfajzott ideálnak megfeleljek.

Én egy rossz szót nem mondtam az izmos emberekre, nem baj ha valaki izmos. Azzal nem értek egyet, ha egy nő túlságosan gyúr, túl izmos, és ezt nem értem, hogy ez miért jön be sok sportos, izmos pasinak, ha a nő csaknem olyan izmos mint ő és elvárja szintén ugyanannyit kondizzon mint ő.

Nemcsak konditól lehet jó karban az ember hanem a sok sporttól is.

Én a magam részéről sokkal inkább előnyben részesítem a sportos testalkatot, de az olyat, ami még azért nőies.

Jujjj de okoska vagy, hogy rögtön kitalálod biztos semmilyenke lehetek. :-D És mindezt pár hozzászólásból....Gratulálok.

Pont ez az, hogy ezek a szolizott kigyúrt pláza macák semmilyenek, sok esetben rondák, nekik szükségük van ilyen olyan extrákra hogy kitünjenek a tömegből....Különben észre se venné őket senki....Az amúgy csapnivaló alakjukon gyúrással próbálnak javítani....

Aki tényleg szép és csinos, annak nincs szülsége se szolira, se gyúrásra se kiló sminkre mert azok nélkül is csinos.

Van aki jó alapanyag (férfi vagy nő) gyúrás nélkül is, kis sporttal az illető csak még formásabbá teszi magát.

Akinek meg vasalódeszka alkata van domborulat nélkül az kénytelen kockát növeszteni hogy pár beszükült agyú baromnak bejöjjön.

Úgy tűnik eléggé végletekben gondolkosz te is, számodra ezek léteznek: fonnyadt, vasalódeszka, deszka, elhízott, meg kigyúrt.

Szerinted aki nem kigyúrt, az biztos a többi kategória egyike.

Még szerencse hogy vannak még csinos, nőies nők akiknek van feneke, cicije (eredeti), szép lába, jó alakja, jó adottságai és elég sportolnia rá és odafigyelnie magára. És vannak férfiak akik ezt értékelik nem a megcsináltat. :)

És köszike, de van párom, és jól keres, semmi baj nincsen vele semmilyen téren. :D

És jó hogy bemásoltad amit írtam, pont arról írtál, végletekben bírtál csak gondolkodni, a csőlátás netovábbja. :-D

2015. nov. 2. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!