Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az előzővel nem ment akkor a mostanival sem fog?
Figyelt kérdés
Az előző partneremmel próbálkoztam az anális közösüléssel, de egyszerűen nem ment a dolog. Többször is próbálkoztam de fájt, nem volt jó érzés kellemetlen is volt. Azóta van másvalakim aki szintén ki szeretné ezt próbálni. Ahogy eltöprengtem az előző kapcsolatomon rájöttem arra hogy nagyon gátlásos voltam és eszembe jutott hogy mi van akkor ha csak emiatt nem tudtam élvezni, mert nem tudtam magam úgy elengedni. A mostani párommal szabadabbnak érzem magam nem érzem magam annyira gátlásosnak. Szerintetek lehetséges hogy vele menne? (méretügyileg közel egyformák)
24/L
2015. okt. 30. 16:52
1/6 anonim válasza:
minek csinálod ha nem akarod amugy nem nagy dolog és ezt fiuként mondom
2/6 anonim válasza:
Nálam farokméret függő, az exemnek kicsi volt, vele tök jó volt az anál, a mostaninak nagy van hozzá képest, az kellemetlen.
4/6 anonim válasza:
Előkészületek! Ellazulás! Lassú tágítás!
5/6 anonim válasza:
Mivel nem arra találták ki és teljesen másmilyen része az emberi testnek, mint a hüvely, így tök mindegy, hogy kivel csinálod, az anális szex fájdalmas. Az megint más, hogy bizonyos mérettel, előkészülettel, ráhangolódással lehet másmilyen is.
6/6 anonim válasza:
Ha a méreteik megegyeznek,szinte biztos, hogy ez a próbálkozás is, kudarcba fog fulladni.S mivel az első anális élményed rossz volt.Egy második,végképp elveheti az egésztől a kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!