Szeretnék 8gb ramot venni, mire kell figyelni, hogy együttműködjön a mostanival?
AMD-s alaplapom van, CORSAIR XMS3 DDR3 1333 CL9 rammal 2x2GB-os konfigurációban.
Van még +2 ram hely.
Nem csinálunk ilyet, hogy meglévő RAM mellé veszünk másmilyet, ha csak nem tudunk pont ugyanolyat venni, mint ami van. Amit csinálunk az, hogy eladjuk a régit, és veszünk két ugyanolyat.
Persze fog jönni néhány hozzászóló, aki azt fogja írni, hogy nyugodtan rakhatsz különböző RAM-okat be. Akkor rakj.
Sokan mondják működik de szerintem nem egészséges!
A legjobb ha egyszerre veszed kit kiszerelésben. De ha már így akarod akkor törekedj arra ,hogy egy márka legyen azonos Mhz azonos késleltetés! Szerintem nézz utána valamelyik webshopban biztosan találsz ugyanolyat amilyen a gépedben van!
A RAM az RAM....
Teljesen mindegy "milyeneket" raksz össze, a fő hogy a késleltetés a MHz egyezen, no meg nehogy megpróbáljuk DDR4-et beletenni DDR3-be példának okádék.
Az hogy Kingston vagy Corsair az már mindegy, az a nevét teszi hozzá meg talán a hőtűbordát, és ennyi, semmi más.
Na akkor jó,hogy megkérdeztem.
Egyébként pont ezért gondoltam a 8gb-ra ,mert akkor ,ha nem jó,együtt a kettő,akkor nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!