Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben nagy bűn lenne más ágyában keresni a kielégülést?
Három hónapja egyáltalán nem szexeltünk, az ezt megelőző 5 hónapban is összesen háromszor. Nekem ez kevés. Nagyon nagyon kevés. Próbáltam erről beszélni a barátomnak, de minden javaslat elől teljesen elzárkózik, egyszerüen nem igényli a szexet. Minden tőlem tellhetőt bevetettem,(szexi fehérnemű, meglepi reggeli orál, közös zuhany, szexi képek, smsek, videók, meztelenül nyitottam neki ajtót, stb) megpróbáltam elcsábítani, de nem ment. Nagyon fájt a folyamatos elutasítás, napi szinten, majdnem fél évig, úgyhogy most már inkább nem is próbálkozom.
Ezen kívül rendben van a kapcsolatunk, ezt viszont-egyenlőre- nem sikerül megoldani, nem hajlandó erről beszélni, csak azt hajtogatja hogy miért nem vagyok képes elfogadni hogy nincs kedve, ő is elfogadja, ha nekem nincs (halkan megjegyezném, hogy erre a kapcsolatunk három éve alatt egyszer sem volt példa)
Szakítani nem akarok vele, szeretem. Viszont kezdek elég frusztrált és csalódott lenni emiatt. Plusz az önbizalmamnak sem tett jót a folyamatos visszautasítás. Így sajnos felmerült bennem, hogy megcsalom. Aminek már csak a gondolatától is rosszul vagyok egyenlőre, de attól tartok hogy előbb utóbb elcsábulok.
20/l
nem!
ha nem hajlandó megbeszélni a dolgot akkor mond meg neki, hogy vagy változnak a dolgok, vagy vége a kapcsolatnak...a megcsalás soha nem jó választás...
22F
Az ilyen pasik hová rakták a tökeiket? :O
Hihetetlen hogy ennyi idős srácoknak nem a szexen jár minden második percben az esze...
Fiatal férfiak libidója rendszerint nem csökken látványosan ilyen rövid idő alatt. Ha mégis ilyen jeleket tapasztalsz, akkor annak vélhetően nyomós oka lehet.
Ilyenek lehetnek pl.:
-Félrelép
-Másba szeretett bele
-Nem vonzódik hozzád
-Kényelmesebb neki, ha önkielégít
Ezek a leggyakoribb okok, nagy ritkán előfordulhat más is.
Tipp lehet még a nagy stressz is, bár ennyire talán nem rontja le a gyakoriságot.
Mindenképpen vedd rá az őszinte beszélgetésre, akár úgy is, hogy kilátásba helyezed az itt közzétett terved.
Felhoztad neki ezt a temat mar? Vagy a tudta nelkul csalnad ot meg? Esetleg nyitott kapcsolatban nem lenne benne?
Bar ez hosszutavon nem mukodhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!