Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom elfenekelni?
Jó vele a szex, de ezt nem teszi meg nekem. Szerinte ez már túl perverz. Pedig az exeimnek soha nem volt ezzel gondjuk. Nem értem.
19l
Eléggé prűd,vagy nem is tudom... vannak pasik akik szerint ez túl megalázó a barátnőjüknek,és nem képesek rá. Hiába tudják,hogy a barátnőjük erre vágyik!
Remélem nekem olyan pasim lesz,aki elfenekel majd! :) De beszéljétek meg,még bármi változhat,ne aggódj!
Van ilyen pasi is. :) pedig ha kutya pozban itt ott elfenekelne szerintem meg neki is tetszene, csak nem tud rola még.
Mond hogylegalabb probaljatok ki, ha nem jon be neki akkor nem kell. De egy probat meger.
Mindenkinel mas a hatar egyebkent. :)
Ha azt szeretnéd, hogy szex közben csapjon párszor a fenekedre, akkor egyszerű a dolgod. Nem kell nagyon megbeszélni, ha épp picit vadabb a szex, közben kéred, hogy csapjon a seggedre.
Ha inkább úgy képzeled, hogy a térdére fektet és jó alaposan elfenekel, akkor többet kell beszélgetni, elmondani miért vágysz rá, miért esne jól, mik a határaid. Akár utána is olvashatsz az ilyen BDSM játékoknak, neten elég sok infót találsz. Neki segíthet, ha többet tud a dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!