Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es férfiak? Mire gondolt?
Figyelt kérdés
ha egy nős férfi azt mondja egy 20 körüli lánynak hogy sokat gondoltam rád, az mit jelent?
Hogy gondolt rám?
2015. okt. 30. 10:43
1/10 anonim válasza:
:D igen, hogy eszebe jutottal...es hogy szivesen megdugna. De tudod nős ferfi.. Azzal nem kezdunk ki!
2/10 anonim válasza:
Csatlakozva az elsőhöz, de nem Ennyire sarkosan fogalmazva, ha neked IS csak szex lenne, akkor nincs gond. + készülj fel rá, h ha kiderül akkor te leszel a bűnös, még ha nem is te kezdted anközeledést...
3/10 anonim válasza:
Arra hogy milyen jó lenne már találkozni beszélgetni...és reggel ágyba kávézgatni is! :)
4/10 anonim válasza:
Arra gondolt, hogy amikor a feleségét tömi, akkor rólad fantáziál.
5/10 anonim válasza:
1:
ne tanítsd már a hülyeségre!
Ha mindig csak olyan emberrel kezdenénk ki, akire senki sem formál igényt, kb senki sem maradna.
Az egészséges versengés a partnerért az élet része.
6/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólokhoz. Azt jelenti hogy alig várom hogy megdugjalak! Vagy azt hogy beülj mellém az autóba , és ahogy megyünk se szó se beszéd elővedd a farkam, és elkezd szopni. :) naaaa, ezt jelenti.
7/10 anonim válasza:
elképzelte, hogy tenné bele a fa*rkát a hamvas húszéves kis pu*ncidba. kb. ezt lehet rajta érteni!
8/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
Azt értette, hogy öklendezesig dugná a szád majd ha behánytál megeteti veled. 29 éves korig ez szerelmi vallomás de a 30-40 es pasik már csak erre gondolnak.
9/10 anonim válasza:
Meg akar dugni, de óvatosan közelít, nehogy otthon baj legyen.
Ha akarsz másodhegedűsként kicsit hemperegni, akkor rebegő pillákkal kérdezz vissza: " igeeen, és mikre szoktál gondolni?".
Ha viszont nem akarsz semmit tőle, ezt kérdezd: " és az asszonynak is elmesélted mindezt?" :))
Mindkettő esetben az azonnali hatás garantált. :))
10/10 anonim válasza:
Szeretne jó alaposan elfarkalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!