Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok orálnál a pasié az elsőbbség vagy szeretitek ti kezdeni?
Figyelt kérdés
Írjatok életkort is.2015. okt. 30. 10:27
2/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy ki kezdi, de igen ha csak oral van akk a 69 :) ott kolcsonos a dolog.
Ha csak petting akk nem is kell hogy a masik eppen viszonozza, ha en szajjal elegitek ki, mar attol nedvesedem...
4/9 anonim válasza:
Érdekes egy csomó nőtől hallottam, hogy nem szereti a 69-et, mert nem tud rendesen koncentrálni és kényelmetlenebb úgy szájba venni.
Kérdező! Gondolod, hogy a szexben vannak előre megírt forgatókönyvek? Majd, ha egyszer szexelsz rájössz :-P
5/9 anonim válasza:
teljesen mindegy ki kezdi, változó. van, hogy egyszerűen csak hirtelen megkívánom és elkapom. nem kell a másikra meg a szeretkezésre várni egy orálhoz:D bárhol bármikor
23/L
6/9 anonim válasza:
Én férfi vagyok , szóval nem nekem szól a kérdés, de nálam alap hogy mindig én elégítem ki előbb a páromat többször főleg szex előtt, de csak ha ilyen szimpla petting van valahol valamikor akkor az nagyon változó :D
7/9 anonim válasza:
Nincs jelentősége ki kezd, valamikor én valamikor ő, a helyzet adja.
8/9 anonim válasza:
#4-es
Szerintem a szerszám görbületétől függ, hogy mennyire kényelmes-e
9/9 anonim válasza:
nálunk enyém az elsőbbség, főleg, hogy nőként többször is el tudok menni egymás után (ami szex előtt is kifejezetten élvezetes tud lenni) :) 19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!