Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a pasik nem szeretik a puncink illatát?
Figyelt kérdés
Miért nem? Tényleg sok olyan fiú van aki nem szeret nyalni?2015. okt. 30. 09:42
1/18 mantis religiosa válasza:
Rossz helyen keresgélsz.
2/18 anonim válasza:
Amúgy tényleg van sok ilyen, de én sem értem oket.
3/18 anonim válasza:
lehet van ilyen, én akiket ismerek nekik ez nem probléma, nekem sem gond kinyalni a barátnőmet, a puncija egészséges és ápolt, szóval jó illata van...
22F
4/18 anonim válasza:
A legjobb illat. Aki nem szereti, annak valami baj van a fejében ...
5/18 anonim válasza:
Nem igaz. A legtöbb pasi szereti. Rossz a merítési mintád, ha ezt tapasztaltad.
7/18 kovpet válasza:
Mosni kell és akkor nincs gond :)
8/18 anonim válasza:
Szerintem meg pont hogy a ferfiak imadjak. Es finomnak tartjak. Ritka az aki nem szereti, ott baj lehet...
A nemi szervnek van egy jellegzetes illata, tisztalkodas es higiena utan is. Ez teljesen normalis :)
9/18 anonim válasza:
Köszönöm a kérdést :)
https://www.youtube.com/watch?v=QZC1VZPBybo
Úgyis rég hallgattam.
Rövid válasz a kérdésedre: nem
10/18 anonim válasza:
#9:
Bár ez érintőlegesen passzol csak a témához, de jobb zene :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!