Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban levokhoz szol a kerdesem: Elegedett vagy a szexualis eletetekkel?
"22. Azért,mert tényleg hosszú ideje vagyunk együtt és szeretem. Nagyon fontos számomra,már 4 éve vele vagyok..
Nem tudnám az arcába mondani,hogy azért hagylak el,mert nem olyan jó a szex veled,mint régen,nem tudnám ezt tenni vele,túlságosan fontos nekem.
16os voltam.
22 éve vagyunk együtt. Nem nagyon vagyok elégedett vele szexuális téren: én többet akarok (naponta), ő beéri heti kettővel. Bár három éve külföldön vagyok és ő otthon, ennek ellenére, ha ritkán hazamegyek, akkor is változó. Ha rajta van vágy, akkor felülmúlja képzeletemet, máskor meg napokig nem akarja. Öregedett, felszedett egy halom kilót és nem találja már szépnek magát. Nem kezdeményez, vagy, ha igen, akkor is sokszor nekem kell mindent csinálni. Nem hiszi el, hogy nekem ugyanolyan fontos.
Mindezek ellenére nem akarom lecserélni. Fontos nekem, a gyermekeim anyja, ismerjük egymást már kívülről-belülről. A rózsaszín pillangók már elszálltak, de azért néha felelevenítjük képzeletben és az egymás iránti szeretetünk töretlen.
10 éve vagyunk együtt.
A szexuális életünkkel sosem volt gond!
Aki nem elégedett és a másikban vagy magában keresi a hibát:
Vszinű nem bennetek van a hiba! A folyamatos monogám együttlét a hibás, nem ti! vagy találkozzatok ritkábban, vagy időnként szexeljetek másokkal is. Ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!