Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye, hogy találok egy olyan lányt aki csak szexkapcsolatot akar?
Csak h értsd elmesépek egy viccet
Székely bácsit kérdezik a válóperes tárgyaláson h miért akar elvàlni?
Mert megcsalt az asszony
Dehát maga is megcsalta mondja a bíró..
Ha belelépek a tehénsz.arba csak lemosom a csizmám és megyek tovább,de ha belesz.rik a tehén a csizmámba azt már többet fel nem veszem
itt megint a lakatos mondást kell hoznom 1-es
milyen menő már ha van egy olyan kulcsod ami minden lakatot kinyit.És az milyen szar ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit ?
tehát ri.anc vagy?
délelőtt elmész az egyikhez délután a másikhoz és esetleg ha buliba megtetszik egy srác akkor azzal.Igazad éld az életed.Csak amikor már már 30 évesen kiégsz és nem találsz magadnak normális csávót akkor majd vissza tudsz gondolni hogy hú de éltem az életem 20 évesen
Miért égne ki 30 éves korára az, akinek 20 évesen van két szexkapcsolata? És a kérdező 23 éves férfi miért nem fog kiégni 30 évesen, ha most talál szexkapcsolatot?
Még senkit nem láttam, aki arról panaszkodott volna, hogy jaj, ő úgy kiégett, mert fiatalon voltak barátai/barátnői.
Én kifejezetten ilyet szeretnék most csak, de nem találok rá alkalmas pasit. Szóval bármi előferdülhet :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!