Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan Anyuka, aki tisztában van azzal, hogy jobban
néz ki mint a lánya?
Figyelt kérdés
pl: mentek utcán és téged jobban megnéznek mint a lányod mert szebb vagy ?
hogy kezeled ezt a helyzetet ? biztos a lányodnak is leesik ,hogy te szebb és kívánatosabb vagy mint ő
Ez most azért jutott eszembe ez a kérdés, mert néhány hónapja voltam vhol, és látásból ismertem egy csajt annyi idős mint én, és hát elkísérte az Anyja. Mondanom se kell, hogy azonnal odavoltam érte, sokkal jobban nézett ki mint a csaj és szexibb is volt. 40-45 közötti lehetett.
Korotokat is írjátok, köszi
2015. okt. 29. 13:12
1/10 anonim válasza:
ez jó kérdés, engem is foglalkoztatott ezelőtt is.
2015. okt. 29. 13:18
2/10 anonim válasza:
Ilyen kevés van és az is főleg a nevedben lévő szóról elnevezett "műfajban" a Milftoon képregényekben.
2015. okt. 29. 13:26
3/10 anonim válasza:
Az, hogy szerinted az anyja szebb valakinek,mint a lánya az egy dolog. Más szerint meg a lánya szép!
2015. okt. 29. 13:48
4/10 anonim válasza:
Nézd meg a lányát, vedd el az anyját!
2015. okt. 29. 14:53
5/10 anonim válasza:
4-es
hát igen, vhogy így van. D
2015. okt. 29. 14:55
6/10 tothtomi1 válasza:
Nekem volt egy kapcsolatom, ahol anyuka takargatta magát de elég jo bőr volt akkor 40 egyszer mit ad isten megyek zuhanyozni kicsit nyitva az ajtó az meg ott áll egy szál punciban na akkor és ott dőlt el h meg akarom kapni...ha érdekel irj
2015. okt. 31. 13:20
7/10 anonim válasza:
vannak ilyenek, nem tudom miért mondjátok, hogy nem.
Volt barátnőmnél sokat voltam, és az anyja is legalább olyan jó nő, votl egy fiatal barátja, aki pár évvel volt idősebb nálam, azok állandóan dugtak, de ráadásul jó hangosan, nem nagyon zavartatták magukat.
Nah, hát lehet, hogy rá többször vertem ki, mint ahányszor a csajomat dugtam :D (pedig egyébként őt is odaállítottam volna Palvin Barbi mellé bármikor)
2015. nov. 2. 16:26
8/10 anonim válasza:
Annál szebb nincs is mikor egyformán csinosak szépek de az anyja mégis izgalmasabb mint a lánya!Az exemnél mikor együtt voltunk sokszor volt olyan hogy még nem volt otthon a lánya(exem) addig az anyját varrtam le és mikor hazajött akkor az exem! Na gyerekek az a nem mind1! Az anyja olyan szépen kamuzott a lányának hogy az csoda volt és ezért izgalmas is!
2015. dec. 4. 16:21
9/10 anonim válasza:
Ide jársz hazudni, mert otthon már nem hiszik el? :D
2015. dec. 4. 16:56
10/10 anonim válasza:
Nyolcas ha ez igaz milyen anya az ilyen?! Amúgy szerintem általános tendencia, hogy az új generációk általánosan szebbek a régieknél. Már fiatal korban is. Ilyen a genetikai rekombináció. Ritka hogy az anya jobban néz ki mint a lánya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!