Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy lány azt mondja, hogy nagyon kedvel?
Figyelt kérdés
Többet jelent, mint barátság? És a sima "kedvellek" ?2015. okt. 27. 10:26
1/17 anonim válasza:
Hogy valamire ki akar használni, vagy már ki is használ, de smárolni és szexelni jóképűbbel akar, nem Veled.
2/17 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem, hogy szexelne-e velem, és azt mondta, hogy igen, de még nem tartunk ott. Kérdezem, hogy mit érez? És azt mondta, hogy nagyon kedvel. Jóképűnek tart.
2015. okt. 27. 10:34
3/17 anonim válasza:
Mi nők, nem vagyunk egyformák. Valakinél jelentheti azt, hogy kopj le, másnál azt, hogy jó fej vagy, de ennyi, megint másnál meg azt, hogy alakul valami...
4/17 anonim válasza:
nem mindegy milyen lány-plusz ha szexelne veled biztos több mint barátság xD -( de ez csak megérzés)
5/17 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nagyon kedvel.
Ebből bármi lehet, csak rajtad múlik. Viszont ha itt töketlenkedsz a gyk-n, ahelyett hogy tennéd a dolgodat, semmi nem lesz.
6/17 anonim válasza:
Csak rajtad mulik mi legyen belole :)
9/17 A kérdező kommentje:
Pedig nem egy szexmániás, ahogy észrevettem, maszturbálni sem szokott, legalább is nem vallotta be. Egyszer szexelt még. különben nagyon válogatós azt mondja.
2015. okt. 27. 10:46
10/17 anonim válasza:
azt hogy nagyon kedvel. én a barátaimat is nagyon kedvelem pl, holott semmi se akarok tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!