Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az jelent valamit ha sétálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha sétálok a vérosban és a lányok a szemembe néznek, meg van amelyik bámul is?

Figyelt kérdés
mert én nem vagyok jo pasi tényleg nem, lehet azért néznek mert tulságosan vagányan sétáltam ma meg nem is nézek ki jol lehet gondolták ki ez a balek? vagy létezhet hogy bejövök akármelyiknek is? honnan tudhatom ha bejövök nekik? honnan tudhatom meg hogy miért néznek? és ha be is jönnék valamelyiknek ilyenkor mit kell csinálni? hogyan tudnám elérni hogy legyen csajom?

2015. okt. 26. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Maszatos volt az arcod és az orrodat is töröld meg legközelebb! De lehet, hogy a slicced is nyitva volt!
2015. okt. 26. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Én is így voltam ezzel és rájöttem, hogy nem ronda pasi vagyok hanem egy hülye akinek az önértékelése hibás... változtass a felfogáson és még több lány néz majd meg :) kisugárzás, kisugárzás mindenütt :))
2015. okt. 26. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Lehet azért néztek mert bejöttél nekik?! :)

Attól, hogy te nem azt gondolod magadról hogy jól nézel ki, még bejöhettél nekik.

Simán látni ahogy néz, főleg ha mosolyog is, hogy mit gondolnak

2015. okt. 26. 18:11
 4/8 anonim válasza:
Nem minden esetben, de jót jelent...
2015. okt. 26. 18:21
 5/8 A kérdező kommentje:
hát én nehezen tudom elképzelni hogy bejövök nekik, de tegyuk fel hogy tetszettem nekik, ilyenkor mit lehetne tenni? hogyan kell beszélgetést kezdeményezni?
2015. okt. 26. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szerinted nem nézel ki jól, még lehet, hogy a lányok szerint igen.
2015. okt. 26. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért mert rád néznek még nem kell rögtön utánuk futni és dumálni velük....
2015. okt. 26. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Van nálam is mikor nem érzem magamon, hogy jól nézek ki és sorba megnéznek a nők. Van mikor meg tudom? hogy jól nézek ki, keresem a tekinteteteket, de mindenki átnéz rajtam. :) Ki érti ezt? :)

33F

2015. okt. 26. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!