Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy amikor randira megyek, egyik pasi sem néz a szemembe, mindig a számat bámulják?
Nekem is volt már ilyen randi helyzetben, de általában "kizökkentem" a partnerem egy poénos megjegyzéssel vagy kinyújtom a nyelvem és magához tér...ezek után el is mondja általában hogy miért nézi a számat.
Az: "Azért mert olyan szép" , az nem válasz, az egy semmi. :D Jó mondjuk én nem vagyok egyszerű eset randi helyzetben, szeretem a másikat végleteiben megismerni:P
26F
Nem mindenki a szemre fókuszál, ebben nincs semmi rossz.
Én sokáig abban a tudatban voltam, hogy az emberek szemére fókuszálok, és képzeld, egyszer megfigyeltem magam, és kiderült, hogy hát nem mindig. Merthogy én valahogy úgy nézek a másikra, hogy a teljes arcát egészben lássam, és nem mindig a szemnél van az a fókuszpont számomra, amivel ez teljesül. Meg ha esetleg valakinek nem értem jól a beszédét (hadar, motyog...), akkor mindig a száját figyelem, hogy megpróbáljak olvasni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!