Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legkeptelenebb szexualis elmenyed, amit magad sem hittel el, hogy megtörtént?
Este sétáltam haza egy külterületi részről, megállt egy kis piros seicento mellettem, egy egész dögös 30-as nő volt, haz akart vinni, persze beszálltam, megálltunk egy elhagyatott parkolóban, letámnad, elkezdett cumizni, és le is nyelte .
Nekem az volt az első alkalom, hogy valaki lenyeli :D
aszem 22 éves voltam.
26/F
Komoly házibuli alkalmával elkapott egy csaj akit kkor láttam először. tíz perc múlva a kisszobában voltunk.
A szobábba bedobált ruhákon szexeltünk egy naggyot, amikor a csaj egyszer csak azt suttogta: Ne legyél túl hangos! megkérdeztem miért?
Erre ő: mert most látom hogy itt alszik a férjem az egyik kabát alatt!!!!
Erre megszólalt valaki a kabátok alól:? Nem is alszom csak kicsit pihentetem a szemem úgy beb...sztam, úgyhogy ne lökdössetek annyira!
Nos azt hiszem kevesen mondhatják el hogy megcsináltak egy férjes asszony aki félig a hites ura hátán feküdt!!!!
egyébként utána pár napra egy kis édeshármas is összejött :)
kb 25 voltam
Most 44 (F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!