Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint az én hibám, hogy soha nem volt orgazmusom. Mit tehetnék, hogy legyen?
Ő volt az első barátom, vele vesztettem el a szüzességemet. Ő 24 éves, én pedig 18 vagyok. Mikor rákérdezett megmondtam neki, hogy nem volt soha orgazmusom. Azt mondta, hogy miattam van, hogy túlságosan rágölcsölök. Pedig szerintem ez abszolút nem igaz, egyrészt azért, mert nem is gondoltam arra, hogy legyen orgazmusom mindaddig, amíg meg nem kérdezte. Engem igazából nem zavar, ha nincs. Nem voltam feszült emiatt. Csak igyekeztem mindent jól csinálni, mert nem akartam béna lenni. Másrészt, még akkor se tudtam elmenni, ha magamnak csináltam egyedül. Szóval szerintem tényleg nem azért van, mert annyira rástresszeltem volna.
Szerintetek van olyan, hogy egy lánynak sosincs orgazmusa? Meg lehet tanulni vagy lehet valamit tenni? Szerintem bénának tart emiatt és csalódott bennem. Szeretném, ha ez a következő kapcsolataimban nem így lenne. Mit tudok tenni szerintetek? :)
némi kiegészítés :
- Sok fiatal lány és fiú összetéveszti a csiklót fedő bőrt magával a csiklóval. Tehát javaslom, amikor masztizol (most nem ujjazásra gondolok), nyúlj a fedő bőr alá (mindig nedves ujjal).
A fedő bőr a punci felső részén van, ezzel tuti képben vagy, sőt, gyanítom, hogy azt szoktad masszírozni, de ez nem annyira érzékeny terület!
--- spec ha én ezt tenném akkor sikítoznak a fájdalomtól, és nem minden nő szereti a direkt érintést - mivel a csiklóban kb 1000x annyi idegvégződés van mint a makkban így sokkal jobban vigyázni kell az érintéssel !!!
és ugyan ez igaz a nyalással is !
lehet h erősebben kell megérintened magad
vagy szerezz be egy zizegőt (vibrátor) és azzal próbálkozz...
de mint írtam lehet h szimplán még nincs kész a tested rá
lényeg h ne erőltesd a dolgot
a pasidat meg oltsd le h inkább ő a béna h nem sikerült annyira felizgatnia h orgazmusod legyen :-DDD
szal vegyen vissza az egoból
Igen, meg lehet tanulni!
De még hogy..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!