Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan amikor annyira kivántad a párod, hogy leteperted? És ha igen mit csináltatok akkor? Kort is írjatok
Persze, hogy volt.
Mit csináltunk? Szexeltünk :D:D
volt. pontosítok: lett volna.
a mostani prom kínosan ügyela tisztasága, ugyh hiába bármiféle spontanaitás, fürdés stb nélkül nemigazán enged magához közel..:(
szóval előtte minig fürdik :(
Volt, nem is egyszer.
Szexeltünk, mint az állatok.
Kor.
Hohó... havonta többször is van ilyen!
Szexelünk egy jót.
25 N
volt és tudom h hihetetlen de szexeltünk
23/L
Persze.. rámásztam, megcsókoltam, a nyakár csókolgattam belesúgtam h kívánlak.. elkezdtem menni egyre lejebb, levette a ruháit, a testét csókolgattam, simogattam a farkát a golyóit, körbenyaltam, a makkját szopogattam, megnyaltam közbe a szemébe néztem, majd elkezdtem mélyen a számbavenni közben megszívtam néha a kezemmel is rásegítettem a golyóival játszadoztam. Visszamentem fel és elkezdtem lassan beleülni, először csak húztam és nem ültem bele tövig majd mikor teljesen készen volt beleültem tövig és a csípőmmel mozogtam fel-le közbe a nyakát csókoltam halkan a fülébe nyögtem majd a végén beleélvezett a számba.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!