Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos nektek a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos nektek a szex?

Figyelt kérdés
Pl ha van egy barátotok/barátnőtök akivel az orális szex jó nagyon, de a szex nem az igazi. Feladnátok érte a kapcsolatotokat, ha amúgy ő az igazi? De kérlek titeket ebbe tényleg komolyan gondoljatok bele!
2015. okt. 25. 20:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tuti nincs, mert azért szoktam élvezni is, csak az eleje mindig nagyon fáj, néha megszakad a bőr a gátamon, pedig nincs nagy szerszámmal megáldva, sőt.

Na igen, de ez itt a lényege a kérdésnek, hogy amúgy minden más nagyon jó vele, az orális szex is, de ez nem... viszont nem tudom megéri-e elhagynom emiatt.

Szexre lehet találtam volna fiút, de ilyen barátot még egyszer soha.

2015. okt. 25. 21:36
 12/13 anonim ***** válasza:
fiúként írtam amúgy az előzőt, és hát én a helyedben leléptem volna már szerintem. de hát ha ennyire nem akarod elveszíteni akkor nincs más, elviseled
2015. okt. 25. 21:52
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Én tuti dobnálak bocsi.

Nekem a szex sokkal fontosabb az orálnál,mivel én a nyalást annyira nem élvezem és nem is megyek el tőle. Igen is fontos a szex a kapcsolatban ,mert akkor nem lennék kielégülve és egy idő után kevés lennél és tuti megcsalnálak. L/25

2015. okt. 26. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!