Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék leszokni az alábbi dolgokról?
1. Az utcán, közlekedési eszközökön nézem a lányok melleit. Úgy látszik, nem tudom észrevétlenül csinálni, mert már szóltak.
2. A múltkor majdnem azt mondtam valakinek, hogy neki van a legjobb s...e, amit valaha láttam, de szerencsére bátortalan voltam hozzá, hogy kimondjam. Csak elképzeltem.
nézd még feltűnőbben
majd a sokadik frász után leszoksz:DDD
Egyszerű...ne csináld... :D Én is anno még az egyetemen az egyik előadóban folyton néztem egyik szaktársam, aki mögöttem ül és magasabban, nagyon csinos volt...később jóban is lettünk.
Azóta egyszer egyik közös ismerősünktől és egyben barátnőjétől visszahallottam, hogy a csaj már kezdett félni tőlem, annyira bámultam :D De nekem fel se tűnt...
Ha nem akarod, hogy egyszer képen töröljenek, akkor egyszerűen csak ne csináld...vess rá egy gyors pillantást, vagy többet...de ne bámuld meredten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!