Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha a barátnőtök azt kérné, hogy kötözzétek ki és kínozzátok a punciját?
Figyelt kérdés
A szabály csak annyi hogy vér nem folyhat, azon kívül sokféle módszer szóba jöhet.2015. okt. 25. 15:56
11/19 anonim válasza:
Sracok nem semmi otleteitek vannak
13/19 anonim válasza:
Na igen^^ en is ezt szeretnem 16l
14/19 anonim válasza:
Nem gondoltam hogy van ilyen lány tényleg, azt hittem csak a filmeken. Simán megcsinálnám. Csak előtte meg kell beszélni hol a határ, kinek mik az elképzelések és akkor senkit nem ér meglepetés, még igen kellemes dolog is kisülhet belőle mindkét fél részére :)
F
15/19 anonim válasza:
Jönne a vaginális és az anális öklözés.
16/19 anonim válasza:
Ha tényleg szeretné, akkor keményen, de azért érzéssel meg kell dolgozni. A mérték megtalálása igazi művészet: megkapja, amit szeretne, talán egy kicsit többet is, de legközelebb is arra kérjen, hogy keményen kínozd meg, sőt még keményebben. Ha ez teljesül, az az igazi siker.
17/19 anonim válasza:
Ilyen bdsm eszközökre gondolsz? Az nekem nem jön be. De a kikötözés meg egy kicsit durva bánásmód jöhet.
18/19 anonim válasza:
Azt mondanám forduljon meg és tegye hátra a kezeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!