Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem bírok a tanulással foglalk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírok a tanulással foglalkozni, mert állandóan arra gondolok, hogy mikor vesztem már el a szüzességem. Más is volt már így ezzel?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Tök egyedül vagyok általában, nincs itthon senki, a nővérem is külön él, a szüleim meg jönnek-mennek. Nincs társaságom, csak az egyetemen, és úgy érzem, hogy a társaságnak ez a hiánya okozza a levertségemet, motiválatlanságomat is. Szeretnék valahova tartozni, szeretném, ha lenne egy olyan baráti köröm itt, a közelben, akikkel bármikor elmehetek dumálgatni - de kezdésnek az is jó lenne, ha lenne valami minimális családi élet, pl. közös kirándulások.

Ezenkívül arra is vágyom, hogy legyen egy barátnőm, és sokat szexelhessek. Valahogy ezekkel összevetve a tanulás most nagyon kevéssé érdekel. Egyszerűen úgy érzem, hogy ha akadémiai székfoglalóra hívnának, akkor is tök üres lenne az életem, ha nincs mellette valakim. Egyszerűen nem érzem azt, hogy motiválna jelenleg, hogy valamit elérjek karrierszempontból. Sokkal jobban érdekel az intimitás, a magánéleti szempont. Amíg ez nincs rendben, addig úgy érzem, teljesen mindegy, mi történik velem.

Más is van így ezzel? 23/F

2015. okt. 25. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
normális, hogy nagyon kanos vagy már. de azért ne menjen másnak a rovására, próbáld lefoglalni magad
2015. okt. 25. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
ugyanez. vannak haverjaim, de egyik társaságban sem érzem magam teljesen odaillőnek. Nemtudom, lehet sose lesz ilyen. Lehet a természetemből adódóan nem fogok tudni sose teljesen beilleszkedni sehova. Na mindegy. Igen, ugyanúgy elkalandoznak az én gondolataim mindig ilyen szexes témákra, és tényleg kellemetlen is ennyi idősen szűznek lenni, már a haverok is utalgatnak, célozgatnak meg poénkodnak rajta, ami azért nem esik annyira jól egy bizonyos idő után. Erre még jön az is, hogy az egyetemet idén kezdtem, semmi sikerélmény, eddig az összes zh egyes... Jelen pillanatban élni sincs kedvem. 20/f
2015. okt. 25. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

A helyedben mindenképp elmennék egy szakemberhez(prosti), mert ebbe bele lehet őrülni.

Én nem bírtam volna 23 éves koromig.

2015. okt. 25. 16:58
 4/7 anonim válasza:
Drága! Foglalkozz a tanulással, ez a legfontosabb. Megètem a problémádat, menj el kiállításokra, rendezvényekre, programokra. Ilyen helyeken valószínűbb hogy egy rendes inteligens normális lánnyal megismerkedsz, mint ha inni discoba mondjuk. Kívánom hogy találj egy lányt, aztán mindent bele ;)
2015. okt. 25. 19:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze. Kell egy csaj, akkor is, ha nem az igazi, mert becsavarodsz.
2015. okt. 25. 19:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem találok olyan csajt, aki igazán tetszik...
2015. okt. 25. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor próbálkozz olyannál, aki csak egy kicsit tetszik. Legalább nem leszel olyan ideges. Én is ilyen voltam, de hülyeség várni, nincs mire. Közben olyan gyorsan elszalad az élet...
2015. okt. 26. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!