Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem áll fel a pasimnak?

Nehéz dolog. Ez egy férfinak nagy baj. Nagyon nehéz. Nekem világ életemben állt, ha kell, ha nem. Aztán jött egy betegség... És attól fogva nem úgy áll. Hamarabb lekonyul, ha ideges vagyok, nem is akar úgy állni. El tudok menni úgy is. De érzem, nem az igazi. Talán türelemmel. Erről egy férfi nem tehet. Engem is szomorral tölt el. Orvos szerint ha meggyógyulok, vissza áll eredetire. De félek.
F

Gyerekkori mondóka: kankó? Lankadt fashoz mankó.
Amúgy nem tudom.

Először is egy alapos kivizsgálás, urológus, endokrinológus, angiológus. A merevedési zavarnak rengeteg szervi oka lehet. Ha ezek a vizsgálatok negatívak, akkor lehet továbblépni, pszichés okokat keresni.
Érdemes lenne tudni, hogy van-e valami krónikus betegsége, szed-e valamilyen gyógyszert tartósan, pl. vérnyomáscsökkentő, antidepresszáns. Drogozik, iszik? Gyúr, és szteroidot szed?
Ezen kívül: van-e reggelente spontán erekciója, és szokott-e maszturbálni, ha igen, akkor közben kielégítő-e az erekciója, orgazmusa?
Ezekre a kérdésekre adott válaszok nélkül elég nehéz segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!