Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélyem arra, hogy találok egy olyan fiút, akinek nincs semmi perverziója?
Akinek nem kell anál, hiszen imádja a vaginális szexet, az orált adni is, kapni is szereti... De nem akar lekötözni, nem akarja, hogy én dugjam meg őt stb...
Szerepjáték még oké vagy idegen helyen szexelni, ezekben noncs semmi perverz.
Van ilyen férfi, vagy már mindnek az anál meg a BDSM körül jár az agya?
Amiket látok már az csoda hogy még él a hetero kategória...
Már csak a egyéb kategória alá kéne egy ,,beteg'' kategória
Speciel én is ,,ellenzem'' a kikötözősdit stb amit fel volt sorolva eléggé megalázónak tartom szóval vannak még :)
18/f
Ezeken a válaszokon jót nevettem,átjött a szarkazmus és az irónia :D
Mindenkivel egyetértek. Na, látjátok, a magukat heteronak valló, ám kukis nénikre izguló pasik most nekem eszembe sem jutottak. :D csak mikor felcsatolhatóssal akarják magukat megrakatni. :D
Nekem meg kb. egy ilyen lány az álmom mint a kérdező ha ilyen dolgokról van szó.
Lányokból is sokan vannak akik mindenfélét akarnak csinálni és olyanok is akik inkább semmit. A két véglet. Te valahol középmezőnyben vagy és nekem ez az ideális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!