Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amelyik pasinak kicsi a keze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik pasinak kicsi a keze vagy vêkonyabbak az ujjai, garantált, hogy kicsi lesz a farka is vagy ugy fogalmaznek h vekony?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 18:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

annyira van köze mint a mellméretednek az IQ dhoz

meg a kezedhez

sok sikert

nem lenne egyszerűbb ha megkérdeznéd tőle vagy belenyúlsz a nadrágjába

és ha kicsi akkor dobod

hanagyakkorszopod

2015. okt. 23. 19:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs köze hozzá, mert nekem tök vékony ujjaim vannak és kis tenyerem, viszont 17/4,5 ös a cerka. Viszont ismerek olyat akinek az ujjai dupla olyan vastagok mint az enyém és jóval nagyobb a keze, de nem gondolnám, hogy az övé például hosszabb / vastagabb lenne ez miatt. :P
2015. okt. 23. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Hogy honnan szedik a népek ezeket a baromságokat...
2015. okt. 23. 19:26
 14/14 anonim ***** válasza:
én pl vékony típus vagyok ilyen 186 cm 75 kg, de a farkam elég hosszú 19 vastagságra meg már túl vastag is szerintem a normál gumi szétszakad rendszeresen és nehéz normális beszerzése :(.. nagyon vékony csontú vagyok, tehát az ujjaim amik nem tudnak izmosodni mindig vékonyak maradtak... remélem nem sok csaj dönt ennyire előzetesen ilyen hülyeségek miatt, ami ráadásul full kamu is...
2015. okt. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!