Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik pasinak kicsi a keze vagy vêkonyabbak az ujjai, garantált, hogy kicsi lesz a farka is vagy ugy fogalmaznek h vekony?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 18:10
1/14 anonim válasza:
Magyarázza el valaki, hogy egyesek honnan szedik ezeket a baromságokat!!!!!!
2/14 anonim válasza:
Mégis milyen összefüggés lenne a farokméret és a kézméret, ujjméret, testalkat, vagy akármi ilyen paraméterhez?
3/14 anonim válasza:
semmi köze a kettőnek egymáshoz
4/14 A kérdező kommentje:
Mert nekem több pasinàl bejött ez.
Es most ismerkedek valakivel aki nagyon szimpi,de tartok attól h kicsi lesz neki:D
2015. okt. 23. 18:13
5/14 anonim válasza:
Nekem olyan 7,2 a nagyujjam es 21,5 a farkam, szoval hosszusagra bejon :) elvileg 3x olyan hosszu mint a nagyujja :)
6/14 anonim válasza:
nagyon szimpi és az számít h mekkora neki? gratu!
7/14 anonim válasza:
Mégis hány pasival voltál, hogy statisztikailag jó minta legyen az egész populációt nézve?
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos az is számit a lelkiség mellett
2015. okt. 23. 18:33
9/14 Egyetemes Gonosz válasza:
Van összefüggés, a növekedési hormon termelődése miatt. Bizonyos idegi pályák által összeköttetésben van a hímvessző a kezekkel, így felmerül némi arányosság bizonyos hibahatárral természetesen. Ha levágod a kezét, akkor az is előfordulhat, hogy összemegy neki.
10/14 anonim válasza:
Talál nálad jobbat is ez a srác :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!