Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszketés szex után? Miért?
Fogigátlot szedek.
Mostanában szex után -főleg ha a párom belém élvez- ég és csip odalent.
Most 3napja is ez van.
ÉG és csipödik..olykor viszket is a csiklom körül.
Folyásom nincsen. Es pjros sem vagyok odalent
Eddig a hüvelyemnél nem éreztem...
De tegnap együtt voltunk..és abba kellett hagynunk.mert amikor betette nagyon csipett és fájt.
Nem tudom mi bajom.
Neki semmi baja.
Megcsalás tutira kizárva azt ne is irjátok
A sperma lehet a ludas?
Már rettegek a szextöl.
Mondom tegnap együtt voltunk... Ma méginkább viszketek...neki semmi baja
Nyáron is volt ilyen.
De akkor folyasom is volt meg piros voltam De odalent.
Akkor az volt a baj.hogy meleg volt es lent aludtunk egy ismerosenel 1ejszakat satorba de nem tudtunk furodni es ugye beizzadtunk...es mikor hazaertunk csinaltuk...
De nem tudom mostansag mibajom.
Rettegek a megcsalastol...de nemhiszem h o gy ilyemi lenne..
De O miert nem kapja el???
Plusz mitol jon ko nalam??
Nem mindegy? El kell menni orvoshoz
Ferfiaknal sokszor nincsenek lathato jelei.
Barmitol kijohet. Wcre mentel vlki utan, helytelen taplalkozas. Barmi
ez gomba vagy fertőzés lesz,ha a csiklód is viszket...100%
kéne menned dokihoz,és óvszer nélkül ne szexelj.
Ugyan miért ne szexelhetnék ovszer nélkül a pasimmal akivel már évek ota együtt vagyok és akivel NEm csaljuk egymást???
Voltam dokinal kaptam huvelykremet utana 2honapig jo is volt..most megint elöjött
Mondza hogy szivesen elmegy dokihoz Ö is. Vérvételre.vizeletmintára.
De azbö kukacához nem nyulkálhat idegen igy urulogushoz nem megy.
De szeretném kideriteni hogy melyikönknél van a gomba.
Elég hav ér és vizelet mintával kérjük ?
Mert oké én megyek nödokihoz...de ö nem akar urulogust
Egy dolgot tudnod kell kérdező! A fogamzásgátló egyik mellékhatása, hogy egyeseknél gyakran visszatérő hüvelyi fertőzést okoz! Most is ez a bajod, fertőzésed van!
El kell menni orvoshoz, csináltatni kell hüvelykenet tenyésztést, abból kiderül, hogy milyen kórokozó okozza a fertőzést, mert nem csak gomba okozhatja és kapsz célzott kezelést, amit ne felejts el a barátod részére sem kérni, mert ha ő nincs kikezelve, visszaadja neked!
ÉS azt is tudnod kell, hogy a férfiaknál az esetek nagy többségében egy ilyen fertőzés tünetmentes! Tehát nem éreznek és nem látszódik rajtuk semmi, viszont a kórokozók ott vannak és azt átadják a női félnek, akin általában ki is jönnek!
Illetve fertőzés kezelése után mindig csinálj hüvelyflóra helyreállítást, erre a célra készült termékkel!
És ha ez egy évben többször előfordul, akkor meg hagyd abba a fogamzásgátlót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!